روش های تجزیه و تحلیل رقبا در اقدامات دیجیتال مارکتینگ
آیا تا کنون در باره تجزیه و تحلیل رقابتی در بازاریابی دیجیتال شنیده اید؟ آیا روش های تحلیل رقبا در فضای آنلاین را می شناسید؟
همانطور که ما برای پیشرفت کسب و کار خود در فضای آفلاین و بازاریابی به شکل سنتی به تحلیل رقبای خود می پرداختیم در بازاریابی دیجیتال هم نیاز داریم رقبای خود را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم. در واقع، با پیشرفت روش های بازاریابی و تغییر ماهیت بازاریابی آفلاین به شکل دیجیتال مارکتینگ روش های تحلیل رقبا هم کمی پیچیده تر شده است.
همانطور که می دانیم بازاریابی دیجیتال با بهره گیری از ابزارها و کانال های دیجیتال در فضای آنلاین به کسب و کارها کمک می کند به اهداف خود دست پیدا کنند. این ابزارها، فرایندهایی را برای تجزیه و تحلیل رقبای آنلاین، شناخت مشتریان و بازار هدف و تعیین مسیر بهینه بازاریابی برای دسترسی به مخاطبان بیشتر، در اختیار کسب و کارها قرار می دهند.
در واقع یکی از مزیت های بازاریابی دیجیتال بر بازاریابی سنتی بهره گیری از همین ابزارهای تحلیلی است.
تحلیل رقابتی در فضای آنلاین یکی از اولین و مهمترین فاکتورهای موفقیت در این حوزه است. به عبارت دیگر شما با بررسی و تحلیل رقبای خود در فضای آنلاین، استراتژی های لازم را برای موفقیت کسب و کار پیاده کرده و با اجرای درست آنها به اهداف خود دست می یابید.
در این گفتار ما سعی کرده ایم ضمن تعریف مفاهیم اولیه و ضرورت های تجزیه و تحلیل رقبا در اقدامات دیجیتال مارکتینگ به بررسی روش های تحلیل رقبای کسب و کارهای آنلاین بپردازیم. پس اگرکسب و کار آنلاینی دارید و می خواهید رقبای خود را بهتر بشناسید این مقاله را از دست ندهید.
تجزیه و تحلیل رقبا در دیجیتال مارکتینگ چیست؟
در مقالات مختلف به مفهوم دیجیتال مارکتینگ زیاد اشاره شده است. بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ به استراتژی هایی گفته می شود که برای بازاریابی و معرفی محصولات یا خدمات در فضای دیجیتال و آنلاین به کار می روند. این روش از بازاریابی شامل کانال هایی مانند سایت ها، رسانه های اجتماعی، ایمیل و تبلیغات آنلاین می شود.
رقابت بخشی اجتناب ناپذیر از حضور کسب و کارها در بازار است. شاید این مفهوم برای شما کمی دلهره آور باشد ولی تحلیل رفتار رقبا و شناسایی نقاط قوت آنها تاکتیکی است که می تواند کسب و کار شما را متمایز کند. وقتی صحبت از بازاریابی آنلاین می شود توجه شما به بحث تحلیل رقبا باید کمی متفاوت باشد.
و اما تجزیه و تحلیل رقبا در دیجیتال مارکتینگ شامل فرآیندی است که در آن عملکردها، استراتژی های بازاریابی و برندینگ و فعالیت رقبای هر کسب و کار در فضای دیجیتال بررسی و تحلیل می شود.
بررسی و تجزیه و تحلیل دقیق رقبا، این امکان را به هر کسب و کار می دهد به شناخت بهتر از مشتریان هدف، بازارها و ظرفیت های آنها دست یابد. پس از این شناخت، هر کسب و کار می تواند وارد رقابت جدی با رقبای خود شده و با ایجاد مزیت های نسبی از آنها سبقت بگیرد.
اگر صاحب یک کسب و کار آنلاین، مدیر بازاریابی و یا مسئول بخش تحقیق و توسعه هستید، شناخت رقبای خود را در اولویت قرار دهید.
دلایل تجزیه و تحلیل رقبا در فضای آنلاین
هر کسب و کار برای موفقیت در بازاریابی دیجیتال نیاز به تدوین استراتژی دارد. در واقع تدوین استراتژی، برنامه ریزی برای رشد کسب و کار در بازاریابی دیجیتال است که بر اساس دو فاکتور مهم انجام می شود. اولین فاکتور در تعیین استراتژی بازاریابی دیجتال، اهداف کسب و کار است که به شکل مفصل و جدی در مقالات متعدد به آن پرداخته شده است.
اما دومین و مهم ترین فاکتور برای استراتژی های دیجیتال مارکتینگ بررسی عملکرد رقبا است. از این رو، تحلیل رقابتی در فضای آنلاین به شما کمک می کند تا شناخت دقیقی از عملکرد رقبای خود بدست آورید و بتوانید استراتژی های مناسبی برای برنامه بازاریابی دیجیتال خود طراحی کنید.
یکی دیگر از دلایل شناخت رقبا در اقدامات دیجیتال مارکتینگ، بررسی مشتریان هدف و بازار هر کسب و کار در صنعت مربوطه است. در واقع این تحلیل، به شناخت مشتریان هدف و ایجاد تمایز رقابتی از طریق ارائه محصولات و خدمات عالی برای جذب مشتریان بیشتر و افزایش سود آوری کسب و کار منجر می شود.
مزایای تحلیل رقابتی در بازاریابی دیجتال
با استفاده از تحلیل رقابتی، شما عملکرد رقبای خود را در همه زمینه ها سنجیده و می توانید به نقاط ضعف و قوت رقبا دست یابید و آنها را به فرصت هایی برای رسیدن به اهداف کسب و کار خود تبدیل کنید.
بررسی نقاط ضعف و قوت رقبا همچنین می تواند به شما کمک کند تا استراتژی های اشتباه رقبا را پیدا کرده و از تکرار این استراتژی ها در کسب و کار خود پرهیز کنید.
یکی دیگر از مزایای تجزیه و تحلیل رقبا، شناسایی فرصت های کشف نشده در بازار است. با بررسی وضعیت رقبا، شما می توانید بخشی از نیازهای بازار که توسط رقبا برآورده نشده را کشف کرده و با پاسخ گویی به این نیازها برای کسب و کار خود یک مزیت رقابتی ایجاد کنید.
از آنجایی که در بازاریابی دیجیتال تغییرات خیلی زیاد و با سرعت بیشتری اتفاق می افتد با تحلیل درست رقبا می توانید این تغییرات را به موقع احساس کرده و استراتژی های دیجیتال مارکتینگ کسب و کار خود را نسبت به آن ها تطبیق دهید.
برخی دیگر از مزیت های تحلیل رقبا را می توان در موارد زیر بیان نمود.
- کاهش هزینه های بازاریابی دیجیتال
- بهینه سازی تصمیم گیری ها و هدف گذاری ها
- جذب مشتریان بیشتر
- برآورده کردن خواسته ها و نیازهای مشتریان
- متمایز کردن محصولات و خدمات
- رشد کسب و کار در بلند مدت
- دستیابی به استراتژی های مؤثر بازاریابی نظیر قیمت گذاری صحیح برای محصولات
تجزیه و تحلیل رقبا چه بخش هایی را شامل می شود؟
۱ – مشخص کردن و تعیین رقبا
در فرایند تعیین رقبا باید ابتدا مروری بر ارزش ها، اهداف، چشم اندازهای کسب و کار و بررسی محصولات و خدمات کسب و کار خود داشته باشید. به این ترتیب، می توانید به راحتی کسب وکارهای موجود را که ممکن است رقبای شما باشند را شناسایی کنید.
در فرایند تجزیه و تحلیل رقبا اولین قدم مهم تعیین رقبا است. شما به عنوان مسئول کسب و کار خود باید بدانید که می خواهید با چه کسانی رقابت کنید. در اولین گام رقبای خود را به ۲ دسته رقبای مستقیم و غیرمستقیم تقسیم بندی کنید.
رقبای مستقیم آن دسته از کسب و کارهایی هستند که محصولات یا خدمات مشابه شما را ارائه می دهند. در واقع رقبای مستقیم به عنوان جایگزینی برای محصول یا خدمات کسب و کار شما محسوب شده وهمچنین در منطقه جغرافیایی یکسانی با شما فعالیت می کنند.
رقبای غیر مستقیم نیز کسب و کارهایی هستند که هر چند محصولات و یا خدمات متفاوتی از شما را ارائه می دهند اما ممکن است مشتریان هدف مشابه شما را داشته باشند.
در فرایند تجزیه و تحلیل رقبا سعی کنید بیشتر بر روی رقبای مستقیم خود تمرکز کنید. این نکته بسیار مهم است و بسیاری از کسب و کارها به آن توجه نمی کنند.
لازم به ذکر است تعیین این که رقبا را در کدام دسته طبقه بندی کنیم کار ساده ای نیست و بعضا نیاز به مشاور و متخصص کسب و کار دارد.
۲- مشتریان هدف رقبای خود را مشخص کنید
تجزیه و تحلیل رقبا با شناخت مشتریان هدف آنها امکان پذیر است. رقبای کسب و کار شما مخاطبان هدفی را در بازار محصولات و یا خدمات پوشش داده اند که لازم است شما آنها را شناسایی کنید. با شناخت مشتریان هدف، شما می توانید اطلاعات دقیق تری از نیازها و انتظارات بازار پیدا کنید.
این اطلاعات به شما کمک می کند تا استراتژی های بازاریابی دیجیتال خود را به شکلی هدفمند تری طراحی کنید.
۳- محصولات و خدمات رقبای خود را شناسایی کنید
در این مرحله فهرست کاملی از تمام خدمات و محصولاتی که کسب و کارهای رقیب ارائه می کنند، تهیه کنید.
در فهرست بندی محصولات رقبا، توجه به بحث کیفیت محصولات یا خدمات ارائه شده می تواند در تجزیه و تحلیل های بعدی بسیار مؤثر باشد. همچنین شیوه قیمت گذاری محصولات و تخفیفات ارائه شده در زمان های خاص از نکاتی است که باید مورد بررسی قرار گیرند.
همانطور که می دانیم در بحث قیمت گذاری محصولات عوامل زیادی دخیل هستند که با توجه به آنها هر کسب و کار می تواند قیمت محصولاتش را به شیوه صحیحی تعیین کند. یکی از این فاکتورها قیمت محصولات و یا خدمات رقبا است.
همچنین به یاد داشته باشید در هنگام قیمت گذاری محصولات خود، اگر محصول یا خدمات شما یک مزیت رقابتی نسبت به سایر رقبا دارد می توانید قیمت بالاتری را نسبت به آنها در نظر بگیرید.
۴- استراتژی های بازاریابی رقبا را مشخص کنید
بررسی استراتژی های بازاریابی رقبا یکی دیگر از مواردی است که باید صورت گیرد.
آمیخته بازاریابی (4P) یکی از ابزارهای اصلی در تحلیل استراتژی بازاریابی رقبای شما است. با بررسی این چهار عامل در استراتژی بازاریابی رقبا، می توانید به شناخت بهتری از مکان های عرضه محصول، تعیین قیمت، توزیع و تبلیغات رقبا برسید.
البته بررسی استراتژی های بازاریابی در فضای آنلاین کمی با استراتژی های بازاریابی آفلاین تفاوت دارد که در اینجا به بخشی از آنها می پردازیم.
سعی کنید برای تعیین استراتژ های بازاریابی هر رقیب، به این سؤالات پاسخ دهید:
- این شرکت با کدام افراد مؤثر در رسانههای اجتماعی همکاری میکند تا از اعتبار آنها برای جذب مشتریان هدف استفاده کند؟
- رقیب مورد نظر چه برنامه ای برای بازاریابی، برندینگ و تبلیغات آنلاین یا سنتی دارد؟
- رقبا در چه کانال های بازاریابی محتوایی از جمله وب سایت ها، صفحات فرود، رسانه های اجتماعی و بازاریابی ایمیلی فعالیت می کنند؟
- چه نوع محتوایی از جمله مقالات، ویدیوها، کتابهای الکترونیکی، گزارشها، آگهیهای بازرگانی و تبلیغات دیجیتال را برای رقیب مشاهده می کنید؟
۵- چهارچوبی برای تجزیه و تحلیل رقبا مشخص کنید
استفاده از یک چهارچوب تحلیلی مشخص می تواند تجزیه و تحلیل ما را در مسیر ساده تر و با دقت بیشتری قرار دهد.
چهارچوب های مختلفی برای بررسی های اینچنینی وجود دارد. ماتریس SWOT (نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصتها و تهدیدها)، PESTEL (عوامل سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، تکنولوژیکی، زیست فناوری و قانونی) و سایر مدل های بررسی مواردی از روش های فرایندی برای بررسی رقبا هستند.
با استفاده از این چهارجوب ها، می توانید به صورت یک فرایند منظم رقبا را بررسی کرده و نتایج را به شکل داده ها تحلیل کنید و سپس آنها را مقایسه کنید.
۶- تعامل مخاطبان با رقبای خود را بررسی کنید
در این مرحله از تجزیه و تحلیل رقبا، شما باید نظرات مشتریان، واکنشها و نحوه تعامل مخاطب با رقیب را در مورد شبکه های اجتماعی، حضور در رسانه های مختلف، سایت و حتی نظرات کارکنان آنها را بررسی کنید تا درک درستی از تعاملات رقبا با مشتریان را بدست آورید.
با استفاده از این اطلاعات، اولا میتوانید از اشتباهات و چالشهای رقبا در نحوه تعامل با مخاطب درس بگیرید و برای جلوگیری از هر گونه اشتباه مشابهی تلاش کنید.
سعی کنید برای هر رقیب، موارد زیر را بررسی کنید:
- فالوورها و مخاطبین رقیب چگونه با محتوای این کسب وکار تعامل دارند؟
- نظر عموم مخاطبان در مورد این شرکت، بر اساس اظهارات، بررسی های محصول، تأییدیه ها و ثبت نظرات در رسانه های اجتماعی چیست؟
- کارمندان شرکت چه نظرات و تجربیاتی در مورد نحوه تعامل شرکت با منابع انسانی خود دارند؟
کانال های تجزیه و تحلیل رقبا در فضای آنلاین
اگر چه کانال ها و روش های زیادی برای تجزیه و تحلیل رقبا در بازاریابی دیجیتال وجود دارد اما مهم ترین کانال های بررسی رقبا در فضای آنلاین را می توان در موارد زیر خلاصه کرد.
قابل ذکر است که هر یک از این روش های تحلیلی ابزارهای مخصوص به خود را دارند و میزان موفقیت شما بستگی به استفاده درست از این ابزارها دارد.
۱- تجزیه و تحلیل رقبا با استفاده از سایت و اقدامات سئو
کسب و کارهای آنلاین بیشترین بودجه بازاریابی دیجیتال خود را برای طراحی سایت، سئو و تولید محتوا برای وبلاگ و یا سایت در نظر می گیرند.
در فضاهای آنلاین تجزیه و تحلیل رقبا از طریق داده های دیجیتال امری کاملا بدیهی است و بسیاری از کسب و کارها تصور می کنند با تحقیق و بررسی اقدامات سئو سایت و یا بررسی محتوای رقبا همه تلاش خود را برای تحلیل رقابتی انجام دادهاند. اما این موضوع به همین سادگی که فکر می کنند، نیست.
اگر به دنبال تجزیه و تحلیل رقبا با استفاده از سایت آنها هستید اول به سراغ صفحاتی مانند “درباره ما” یا “آنچه ما انجام می دهیم”، بروید. همچنین در قسمت وبلاگ شما می توانید آنها را تجزیه و تحلیل کنید. سعی کنید با تجزیه و تحلیل سایت رقیب برای این سوالات پاسخی ارائه دهید:
- محصولات رقبا چیست و چه نیازهایی را از مخاطب حل می کند؟
- محصولات رقبا چه مزایایی دارد؟
- محصول رقیب چه اندازه مورد تأیید مشتریان است؟
- آنها برای تصدیق ادعاهای خود در مورد مزایای محصولات از چه داده ها و اطلاعاتی استفاده می کنند؟
- رقبا از چه ساختار قیمت گذاری استفاده می کنند؟
اما تجزیه و تحلیل رقبا در اقدامات سئو یا تجزیه و تحلیل رقابتی سئو، شامل تحقیق در مورد محتوای سایت و سایر فاکتورهای بهینه سازی، مانند لینک سازی داخلی و خارجی و مهم تر از همه تحقیق در مورد کلمات کلیدی است که رقیب شما از آنها در سایت خود استفاده کرده است.
در تجزیه و تحلیل رقبا با استفاده از اقداماتی که برای بهینه سازی سایت خود انجام داده اند موارد زیر بررسی می شوند:
- بررسی و تحقیق در مورد کلمات کلیدی رقبا
- آنالیز لینک سازی های داخلی و خارجی
- بررسی محتواها و ساختار محتوایی سایت و وبلاگ
- تجزیه و تحلیل میزان ترافیک و کلیک سایت با استفاده از ابزارهای مخصوص
در بررسی اقدامات سئو سایت رقبا، استفاده از برخی از ابزارها ضروری هستند. برخی از این ابزارها شامل Ahrefs ,SEMrush ,Moz و سئو سیگنال (ابزار بررسی رتبه کلمات کلیدی) هستند.
در فرایند تجزیه و تحلیل رقبا با استفاده از اقدامات سئو سعی کنید به دنبال جواب سؤالات زیر باشید.
- رقبای مستقیم شما بر روی چه کلمات کلیدی سرمایه گذاری کردهاند؟
- رتبه های رقیب برای هر کلمه کلیدی در نتایج جستجوی گوگل کدام است؟
- میزان ترافیک و کلیک محتواها چقدر بوده است؟
- چقدر از ترافیک سایت از طریق جستجوی گوگل و چقدر مربوط به تبلیغات کلیکی و کمپین های گوگل ادز بوده است؟
مطمأن باشید با پاسخ به این سؤالات و کسب اطلاعات صحیح در مورد اقدامات سئوی رقبا به اهداف و استراتژی های سئو رقبای خود دست پیدا خواهید کرد.
و اما یک نکته مهم دیگر در این مبحث بررسی کلید واژه های رقبا و محتوای سایت آنهاست. اینکه رقیب شما از چه کلمات کلیدی و در کدام محتوا استفاده می کند، بیان کننده توجه آنها به محصولات و یا خدماتی است که برایشان از اهمیت بیشتری برخوردار است. این مسأله البته در آنلاین شاپ ها و فروشگاه های اینترنتی اهمیت بیشتری پیدا می کند.
۲- تجزیه و تحلیل رقبا در شبکه ها و رسانه های اجتماعی
شبکههای اجتماعی با جذب میلیون ها مخاطب امروزه به بزرگترین ابزار برای بازاریابی و تبلیغات سازمان ها تبدیل شده است. رسانه های اجتماعی آنقدر گسترده شده اند که هر شرکتی می تواند بر اساس استراتژی های دیجیتال مارکتینگ خود مناسب ترین آنها را انتخاب کند.
در سال های اخیر اکثر کسب و کارهای ایرانی از شبکه اینستاگرام برای بازاریابی محصولات خود استفاده می کنند. ماهیت تصویری این شبکه امکانات خوبی را برای کسب و کارهای آنلاین ارائه می کند. امروزه کسب درآمد از اینستاگرام به عنوان یکی از راه های درآمد زایی کسب و کارها مطرح شده است.
رتبه های بعدی در استفاده از شبکه های اجتماعی به شبکه های تلگرام، لینکدین، یوتیوب، پینترست و فیس بوک تعلق می گیرد.
نکته ای که باید برای تجزیه و تحلیل رقبا در شبکه های اجتماعی به آن توجه کنید این است که در ابتدا مشخص کنید رقیب شما در کدام رسانه اجتماعی فعالیت بیشتری دارد؟ سپس در مورد نحوه فعالیت ها و اهداف و استراتژی های رقیب در شبکه مورد نظر اطلاعاتی را کسب کنید.
اولین فاکتور مهم در تحلیل رقبا در شبکه های اجتماعی بررسی استراتژی محتوایی آن کسب و کار است. شما باید بتوانید مشخص کنید که رقیب شما مثلا برای تولید محتوای اینستاگرام خودش چه استراتژی دارد و چه نوع تقویم محتوایی طراحی کرده است. همچنین روزها و ساعاتی که آنها محتوای خود را منتشرمی کنند را نیز باید تعیین کنید.
یکی دیگر از فاکتورهای بررسی رقبا در شبکه های اجتماعی بررسی مخاطبان و رفتار آنهاست. هر چه شرکت ها مشتریان و مخاطبان وفادارتری داشته باشند، میزان سود آوری و درآمد حاصل از فروش آنها افزایش می یابد. برای بررسی رفتار مشتریان و مخاطبان و میزان وفاداری آنها باید به رفتار مخاطبان و میزان تعامل آنها با صفحه مورد نظر در شبکه اجتماعی توجه کنید.
میزان مشارکت مخاطبان در به اشتراک گذاری محتوا، ثبت نظرات مفید و تعاملات مثبت با محتواها می تواند دلیلی بر محبوبیت آن کسب و کار در نزد مخاطبانش باشد.
۳- تجزیه و تحلیل رقبا در تبلیغات آنلاین
تبلیغات آنلاین موفق ترین روش جذب مخاطب در عصر دیجیتال است. دستیابی بیشتر مخاطبان به محصولات و خدمات کسب و کارها، مقرون به صرفه تر بودن از تبلیغات آفلاین و خیلی از مزایای دیگر، استفاده از این کانال بازاریابی آنلاین را توجیه پذیر می کند.
اما، تجزیه و تحلیل رقبا در بحث تبلیغات آنلاین که بیشتر شامل پرداخت به ازای کلیک (PPC) ، تبلیغات در شبکه های اجتماعی و تبلیغات گوگل با نام گوگل ادز شناخته می شود کمی دشوارتر از کانال های دیگر است.
در این بررسی ها شما باید استراتژی های تبلیغاتی رقبا در گوگل، شبکه های اجتماعی و سایت های تبلیغاتی را شناسایی کرده و بفهمید رقبا از چه کلید واژه هایی برای تبلیغات استفاده می کنند. همچنین میزان هزینه ها، فرایند لینک سازی خارجی به سایت رقبا و روشهای هدف گیری مخاطب نیز بایستی به شکل دقیق استخراج و تحلیل شود. با دریافت این اطلاعات، می توانید کمپینهای تبلیغات آنلاین کسب و کار خود را بر اساس بهترین استراتژی تهیه کنید.
استفاده از هوش مصنوعی برای بررسی و تحقیق رقبا
هوش مصنوعی با ارائه طیف وسیعی از قابلیت ها در تمامی رشته ها، به عنوان یک ابزار نوین و فوق العاده کاربردی، به یاری بسیاری از کسب و کارها آمده است تا تحلیل دقیق رقبا را در سریع ترین زمان ممکن انجام دهد. هوش مصنوعی می تواند در تحلیل رقبا کاربردهای متعددی داشته باشد که به شکل خلاصه برخی از آنها را در سطور زیر ارائه دادیم.
- جمع آوری داده ها: ابزارهای هوش مصنوعی می توانند به صورت اتوماتیک، تمام داده های بازاریابی رقبا را از منابع مختلف جمع آوری کنند.
- تحلیل داده ها:هوش مصنوعی با استفاده از الگوریتم های پیشرفته ای که در اختیار دارد می تواند داده های جمعآوری شده را تحلیل کرده و آنها را مطابق الگوهای منظمی در اختیار شما قرار دهد.
- پیش بینی رفتار رقبا: هوش مصنوعی می تواند با استفاده از داده های مختلفی که بدست آورده، رفتار آینده رقبای شما را پیش بینی کند.
- توصیه استراتژی برای کسب و کار شما: هوش مصنوعی در زمینه توصیه برنامه ها و استراتژی های کسب و کار شما بر اساس روند رقبا نیز ابزار های لازم را دارد.
جمع بندی
تجزیه و تحلیل رقبا در حوزه فروش آنلاین محصولات یکی از ضرورت های هر کسب و کار و تضمین کننده حضور مداوم در بازار است. این بررسی باید مطابق یک فرایند مشخص و دقیق و بر اساس استراتژی های مشخصی صورت گیرد.
با بررسی رقبا و شناخت نقاط قوت، ضعف و استراتژیهای آنها به شناخت نسبی از مشتریان هدف و بازار محصولات و خدمات رقبا و همچنین فرصتها و ظرفیت های خالی بازار دست خواهید یافت.
بررسی رقبا در اقدامات سئو و بحث تولید محتوا و همچنین استراتژی های بازاریابی در شبکه های اجتماعی و تبلیغات آنلاین به شما کمک می کند تا به طور مستمر عملکرد بازاریابی دیجیتال خود را همگام با رقبا بهبود دهید و با ایجاد مزیت های رقابتی از رقبا پیشی بگیرید. استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی و برنامه های تحلیلی نیز می تواند در این راه به شما کمک کند.