تمام آنچه در باره طراحی سایت حقوقی باید بدانید
شما به عنوان یک حقوقدان چقدر به اعتبار خود اهمیت میدهید؟ ممکن است شما روزانه حدود ۵ مراجعه کننده را جهت بررسی پرونده آنها ملاقات کنید؛ اما سؤال این است که این تمام چیزی است که برای حرفه خود می خواهید؟
این را هم در نظر بگیرید که صدها وکیل دیگر تنها در شهر شما مشغول به این کار هستند. پس یک چرا کسی که به دنبال یک وکیل است باید از بین همه، شما را انتخاب کند؟ درست است که تخصص و اعتبار شما معرف شماست و باعث می شود که مردم بتوانند برای انتخاب شما راحت تر تصمیم بگیرند. اما علاوه بر این شهرت، داشتن یک رسانه قدرتمند مثل یک سایت حرفه ای می تواند به اعتبار شما افزوده و جایگاه شما را مستحکم تر کند.
یک سایت حقوقی اغلب با هدف معرفی وکلا یا یک گروه وکالت طراحی و پیاده سازی می شود. این معرفی می تواند همه جنبه ها را در نظر بگیرد. از این رو طراحی سایت حقوقی باید اعتماد مخاطب را جلب کرده و انعکاس دهنده همه تخصص ها و تجربه های شما باشد.
یک سایت حقوقی باید از سبک طراحی خاصی و منحصر به فردی پیروی کند. دیزاین این سایت باید زیبا، گرافیک خوب، همراه با پالت رنگ های روشن باشد و محتوای آن نیز باید شامل تمام اطلاعات لازم در مورد حقوقدان ها باشد.
در این محتوا قصد داریم به این موضوع بپردازیم که طراحی سایت حقوقی و وکالت، چه اهمیت و نتایجی برای شما دارد. همچنین به شما آموزش خواهیم داد که برای طراحی یک سایت حقوقی چه فاکتورها و الزاماتی را باید در نظر بگیرید.
کاربران وبسایت های حقوقی چه کسانی هستند؟
مؤسسات حقوقی معمولا به دو گروه متمایز از مشتریان خدمات خود را ارئه می دهند. دسته اول افرادی هستند که برای مشکلات خود به دنبال راهکارهای قانونی هستند و دسته دوم مؤسسات و شرکت هایی اند که به راه حل های حقوقی جامع و یا کارگاه های آموزشی مانند قرارداد نویسی در کسب و کار نیاز دارند.
یک سایت حقوقی باید ضمن آموزش های حقوقی و پاسخ به سؤالات کاربران، پشتیبانی هایی همچون سیستم چت و رزرو نوبت آنلاین را داشته باشد. ایجاد صفحات و مطالبی که بازدید کنندگان را در مورد فرآیندهای قانونی آموزش میدهند و به سؤالات متداول آنها پاسخ می گویند می تواند باعث افزایش اعتماد آنها شده و در نهایت تصمیم به انتخاب شما بگیرند.
مزایای طراحی سایت حقوقی برای وکلا و حقوقدان ها
طراحی و راه اندازی سایت برای شرکت های حقوقی همانند دیگر کسب و کارها مزایای زیادی را ایجاد می کند که سعی شده است به برخی از آنها را در اینجا اشاره کنیم.
بوجود آمدن حس اعتماد و اعتبار: طراحی یک وبسایت زیبا و کاربر پسند باعث ایجاد اعتبار مضاعف برای شما و یا شرکتتان خواهد شد. اغلب کاربران و یا مشتریان مؤسسات حقوقی به دنبال علائمی هستند که بتواند حس اعتماد آنها را برانگیخته و نگرانی آنها را از این بابت برطرف کند. یک سایت خوب می تواند این اعتماد را در کاربران ایجاد کند. نوشتن مقالات تخصصی در حوزه حقوقی و پاسخ به سؤالات پرتکرار مشتریان نیز از جمله مواردی است که می تواند این اعتبار را دو چندان کند.
بوجود آمدن مسیری برای ارتباط با شما: بسیاری از کاربران برای پیدا کردن یک مجموعه حقوقی مطمأن فرایند بررسی خود را در محیط آنلاین انجام می دهند. آنها می خواهند قبل از شروع هر نوع ارتباطی ابتدا سایت شما را مطالعه و بررسی کنند. این افراد معمولا به دنبال موارد خاصی هستند و می خواهند ابتدا از آنها اطمینان پیدا کرده و سپس با شما تماس بگیرند. بنابراین همیشه مطمئن شوید که تمام مسیرهای ارتباطی با شما به وضوح در اختیار مشتریان است.
ایجاد یک کانال بازاریابی مؤثر: طراحی سایت حقوقی می تواند به عنوان یک کانال بازاریابی دیجیتال مؤثر برای مجموعه و شرکت شما باشد. این سایت نشان دهنده این است که شرکت شما در چه زمینه های حقوقی فعالیت دارد و چه کار تخصصی را برای مشتریان خود انجام می دهد. از این رو می تواند به عنوان یک روش بازاریابی مؤثر عمل کند.
ارائه اطلاعات و آموزش های مفید: یک وبسایت حقوقی می تواند با به اشتراک گذاشتن آموزش های تخصصی، اطلاعات ارزشمند و مفیدی را به کابران خود ارائه کند و از این راه اعتماد و اطمینان آنها را جلب کند. این مشتریان برای دریافت خدمات راحت تر به مجموعه شما اعتماد کرده و شما را برای انجام امور حقوقی خود انتخاب می کنند.
چه الزاماتی در طراحی و راه اندازی یک سایت حقوقی وجود دارد؟
سایتهای حقوقی با رویکردهای مختلفی مثل معرفی شرکت حقوقی، ارائه اطلاعات و آموزش های مفید، معرفی دوره ها و ورکشاپ های تخصصی، مشاوره و پرسش و پاسخ آنلاین وارائه سیستمی جهت تعیین وقت و نوبت دهی آنلاین راه اندازی می شوند.
پیش از این سایتهای شرکتی صرفا محدود به معرفی بودند، اما با به وجود آمدن سیستم های چت و نوبت دهی آنلاین، شرکتهای حقوقی نیز هم راستا با سایرین، برخی از خدمات خود را به صورت آنلاین در اختیار مشتریان و کاربران قرار می دهند.
از آنجایی که دوره تبلیغات آفلاین و محیطی که توسط تراکت ها و بنرها در سطح شهرها به سر رسیده است بهترین راهکار تبلیغات و بازاریابی استفاده از فضای آنلاین است. امروزه هر کاربر با یک جستجوی ساده در اینترنت یک شرکت حقوقی را خواهد یافت که می تواند از خدمات آن استفاده کند.
به همین جهت در طراحی سایت حقوقی باید نکاتی را توجه کنید که بتواند تمام اهداف شما را از راه اندای این سایت برآورده کند. برخی از الزامات مهم در طراحی و راه اندازی یک سایت حقوقی به شرح زیر هستند:
- سیستم چت آنلاین برای مشاوره های حقوقی بر خط در طراحی سایت حقوقی باید دیده شود
- داشتن بخش وبلاگ برای ارائه آموزش های حقوقی که می تواند به صورت تخصصی برای دسته بندیهای مختلف حقوقی مانند قوانین ملکی، خانواده، مهاجرت و کسب و کار تهیه شود و با استفاده از فیلترهای جستجو بر اساس نیازهای مشخص کاربران و جستجو کنندگان دسته بندی گردد.
- درگاه پرداخت آنلاین جهت واریز هزینه های مشاوره
- بخش در باره ما برای دسترسی به رزومه مجموعه یا حقوقدان ها
- بخش پرسش و پاسخ سؤالات موکلان
- برخورداری از سیستم نوبت دهی آنلاین در طراحی سایت حقوقی
- بخش تماس با ما برای دسترسی راحت و سریع کاربران. ارتباط مخاطبان با دفاتر حقوقی یکی از مهمترین جنبه هایی است که در هر وب سایت حقوقی، باید به شکل شفاف و آسان انجام شود. کاربران باید بتوانند بدون انجام جستجوی زیاد در سایت، از طریق ایمیل، تلفن ها یا آدرس دفتر به شرکت دسترسی پیدا کنند. ارسال پیام در سایت برای ارتباط با مؤسسه نیز باید ساده و مختصر باشد.
- فرم های درخواست مشاوره برای آن دسته از مخاطبان که قصد دارند مشاوره دریافت کنند
- بخش رویدادها و کارگاه های علمی و آموزشی برای مجموعه هایی که این ورکشاپ ها را برگزار می کنند.
- پنل و داشبورد شخصی سازی شده برای مشتریان که می تواند خلاصه پرونده و گزارشی از فعالیت های انجام شده و نوبت های آتی آنها باشد.
طراحی سایت حقوقی را به که بسپاریم؟
همانطور که اشاره کردیم طراحی یک سایت برخی مشاغل حقوقی مزیتهای زیادی را دارد. از طرف دیگر طراحی سایت حقوقی حساسیت های مربوط به خود را نیز دارد. زیرا اغلب مخاطبان این مشاغل، مسائل و مشکلاتی را دارند که به دنبال حل آن هستند. به همین جهت تخصص و تجربه کافی درطراحی و راه اندازی یک سایت حقوقی از جمله مواردی است که قبل از سفارش طراحی سایت مورد نظر باید به آن توجه کنید.
انتخاب یک مجموعه حرفه ای برای طراحی سایت حقوقی شما با توجه به مواردی که اشاره شد مهم است. یک انتخاب نامناسب ممکن است منجر به آسیب اعتبار و برند شما شود و تمام اهداف کسب و کار شما را دور از دسترس کند.
مجموعه مرتضی واعظ عبایی با سابقه و تجربه متعدد در زمینه طراحی انواع سایت های شرکتی آماده است تا مناسب ترین وبسایت حقوقی را (با شناخت کامل از تخصص کسب و کار شما) برایتان طراحی و اماده سازی کند.
برخی از نکات مهم در طراحی سایت حقوقی
طراحی سایت حقوقی و وکلا نیاز به دقت و توجه به برخی نکات مهمی دارد که در این قسمت سعی داریم به آنها بپردازیم.
طراحی سایت حقوقی خود را تا حد امکان ساده انجام دهید.
طراحی سایت حقوقی باید تا جایی که امکان دارد ساده و به دور از هر گونه پیچیدگی باشد. استفاده از رابط های کاربری ساده و چیدمان ساده در منوها می تواند به تجربه بهتر کاربران منجر شود. همچنین در تهیه و تولید محتوای این سایت ها باید دقت کافی صورت گیرد تا محتواها برای کاربران جذاب باشد.
پیشنهاد می شود اگر توانایی تهیه و تولید محتوای متنی مناسب با کسب و کار خود را ندارید از مجموعه ای مطمأن در این زمینه استفاده کنید. تیم تولید محتوا مرتضی واعظ عبایی آماده همکاری با وکلا و حقوقدان های عزیز است تا ضمن مشاوره و ارائه اطلاعات لازم، نسب به تولید محتوای با کیفیت و با هزینه مناسب اقدامات لازم را برای شما انجام دهد.
طراحی سایت حقوقی حرفه ای همچنین باید منوهای ناوبری واضح و ساده داشته باشد. بازدیدکنندگان باید به راحتی اطلاعات مربوط به فعالیت ها، خدمات، رزومه وکیل و جزئیات تماس با وی را بیابند. ناوبری بصری خوب و در عین حال ساده، تجربه کاربران را افزایش می دهد و آنها را به حضور بیشتر در سایت تشویق می کند.
طراحی و برندینگ حرفه ای
یک سایت شرکت حقوقی به طراحی حرفه ای و از نظر بصری به گرافیک جذاب نیاز دارد که هویت برند آن را دقیقا منعکس کند. این فاکتورها شامل رنگ، تایپوگرافی و طرح بندی مناسب برای انتقال اعتماد به کاربر و نشان دادن اعتبار شما است. این عوامل باعث برندسازی مداوم و تجربه مثبت کاربری نزد مخاطب شده و نرخ تبدیل بازدیدکنندگان سایت شما را افزایش می دهد.
نمته ای که در این زمینه نباید فراموش کنید این است که در هنگام طراحی سایت حقوقی خود را جای مخاطب قرار دهید و از دیدگاه مشتری ببینید یک سایت کاربرپسند چه نیازهایی دارد. همچنین بسیار مهم است که به خاطر داشته باشید مشتریان بالقوه شما چه کسانی هستند و چگونه می توانند وب سایت را مشاهده کنند.
افرادی که به مشاوره حقوقی نیاز دارند ممکن است نگرانی ها و استرس های قابل توجهی داشته باشند. این مخاطبان باید بدانند که اگر با شما تماس بگیرند، به نیازهای آنها گوش خواهید داد و نگرانی آنها را کم خواهید کرد. این اطمینان باید توسط محتوای وب سایت شما و همچنین طراحی آن نیز به مخاطب منتقل شود. بنابراین سعی کنید طراحی را انجام دهید که حس آرامش و ثبات را به مشتری منتقل کند.
سعی کنید تجربه کاربری عالی را برای کاربران خدمات حقوقی خود ایجاد کنید.
کاربران از متن ها یا پاراگراف های طولانی و گیج کننده استقبال چندانی نمی کند. سعی کنید جملات را کوتاه و و قابل فهم نوشته و برای راحتی کاربر در بین متن از تصاویر و یا ویدئوها و یا ارقام و اعداد استفاده کنید.
امروزه هر بازدید کننده ای که وارد سایت شما می شود به دنبال دریافت بهترین تجربه کاربری از آن است. بنابراین سعی کنید آنچه کاربران می خواهند بدانند و انجام دهند را در نظر گرفته و سایت خود را بر این اساس طراحی کنید.
به جای افزودن مطالب زیاد و تکراری بر روی عناصر مهم و مورد نیاز کاربر تأکید کرده و سایت خود را با دقت ویژه بر گرافیک عالی و رنگ های مناسب دیزاین و راه اندازی کنید.
همچنین در مورد طرح ها و گرافیک های شلوغ نیز باید اشاره کنیم علیرغم این که برخی از مدیران شرکت های حقوقی انتظار دارند یک طراحی گرافیکی چشمگیر در سایت مشاهده کنند با این حال، حقیقت این است که سایت حقوقی شما ابزاری برای انتقال واقعیت های کسب و کار شماست و نه رسانه ای برای نشان دادن مهارت های طراحی و گرافیکی. اگر پیام شرکت شما می تواند به وضوح از طریق محتواها و حداقل نمایش های بصری و گرافیکی منتقل شود، موفقیت سایت شما تضمین شده است.
صفحه اصلی سایت شما مهم ترین صفحه آن است
صفحه اصلی مهم ترین صفحه در یک سایت مؤسسه حقوقی است. بخش عظیمی از کاربران و مشتریان بالقوه این صفحه را بیشتر از هر صفحه دیگری مشاهده خواهند کرد. بنابراین تمرکز ویژه بر روی این صفحه می تواند موفقیت شما را دو چندان کند. به عنوان مثال صفحه اصلی در سایت شما باید دارای یک دکمه کال تو اکشن یا فراخوانی برای اقدام باشد. اهمیت پاسخ به سؤالات کاربران با استفاده از ایجاد بخش سؤالات متداول و استفاده از سیستم چت زنده را در نظر بگیرید.
همچنین به این نکته توجه کنید که سایت های متنی و استاتیک دیگر جوابگوی نیازهای مخاطب نیست و استفاده از عناصر چند رسانه ای تعاملی (صدا، ویدئو و غیره) می تواند در جذب مخاطب و تبدیل کردن آنها به مشتریان شما مؤثر باشد.
دکمه های اشتراک گذاری در صفحات اجتماعی را فراموش نکنید
همانطور که اشاره شد برای داشتن یک سایت کاربر پسند باید محتوای بهینه ای را تولید و منتشر کنید تا توسط مخاطب تأیید و همچنین قابلیت اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی را داشته باشد. همچنین توجه کنید که دکمه های اشتراک گذاری محتوا در شبکه های اجتماعی را نیز به محتوای خود اضافه کنید تا کاربران بتوانند آنها را با سایرین به اشتراک بگذارند.
شرکت های حقوقی می توانند از فرصت حضور در رسانه ها و شبکه های اجتماعی برای جذب مشتریان بالقوه استفاده کنند. بدین صورت و با استفاده از طراحی سایت حقوقیظرفیت، یک مؤسسه حقوق افزایش آگاهی از برند خود را افزایش داده و مخاطبان را به حضور بیشتر در سایت نیز تشویق میکند.
بهترین شبکه های اجتماعی در این حوزه فعالیت شما توئیتر، فیس بوک و لینکدین است.
طراحی سایت حقوقی واکنشگرا از الزامات است
منظور از واکنش گرایی در طراحی سایت در واقع این است که سایت (ساختار و تمام المانهای بصری آن) در تمام دستگاه های نمایش دهنده انعطافپذیر باشد. به دیگر بیان، طراح و توسعهدهنده سایت بایدسایتی را طراحی کند که تا جای ممکن انعطاف پذیر بوده و خود را با تمام دستگاه ها منطبق کند.
از سال ۲۰۱۰ تا امروز پیشرفت های زیادی در طراحی سایت های واکنشگرا اتفاق افتاده است. از آنجا که بیشتر کاربران دوست دارند جستجوهای خود را از طریق دستگاه های تلفن همراه خود انجام دهند، طراحی یک سایت غیر واکنش گرا به معنای نادیده گرفتن این بخش از مخاطبان است.
هزینه طراحی سایت حقوقی
قیمت دقیق هزینه طراحی سایت وکالت با توجه به امکانات و ویژگی های متفاوت هر سایت و برای هر مؤسسه قاعدتا باید متفاوت باشد. در حالت کلی هزینه طراحی سایت به عواملی چون نوع قالب سایت (کدنویسی شده یا قالب آماده)، چند زبانه بودن سایت، رسپانسیو بودن آن، سرعت سایت و استفاده از افزونه های مختلف بستگی دارد. استفاده از طرح های گرافیکی پیشرفته و رنگ های سازمانی خاص نیز می تواند قیمت طراحی سایت حقوقی را افزایش دهد.
به عنوان مثال افزودن سیستم های رزرو نوبت آنلاین، گالری تصاویر و ویدئوهای کسب و کار و دیگر قابلیت های تعاملی مانند طراحی یک پنل و داشبورد ارتباط با مشتری مختلف نیازمند صرف زمان و هزینه زیادتری خواهد بود.
اگر شما به این باور رسیده اید که برای کسب و کار وکالت خود می توانید از ظرفیت های یک سایت حرفه ای استفاده کنید دیگر به دنبال گزینه هایی چون طراحی سایت ارزان و طراحی سایت رایگان نخواهید بود و طراحی سایت حقوقی خود را به یک مجموعه توانمد با هزینه های واقعی خواهید سپرد. قاعدتا مجموعه ای که کار با کیفیت برای کسب و کار شما انجام می دهد هزینه آن را هم دریافت خواهد کرد.
شما می توانید با تماس با مجموعه مرتضی واعظ عبایی ضمن دریافت مشاوره رایگان اولیه، تمامی اطلاعات مورد نیاز برای طراحی و راه اندازی سایت حقوقی را دریافت کرده و با اطمینان خاطر نسبت به اینکار اقدام فرمایید.
خدمات مشاوره طراحی سایت حقوقی
با توجه به این که طراحی سایت حقوقی باید از امکانات و ویژگی های خاصی برخوردار باشد تا خدمات مطلوبی را به متشتریان مؤسسات حقوقی و وکلای محترم ارائه نماید استفاده از خدمات یک مشاور طراحی سایت در زمان راه اندازی سایت حقوقی ضروری به نظر می رسد.
در این مشاوره وکلای محترم می توانند تمام مسائلی که در زمینه طراحی سایت با آن روبرو هستند با مشاور و متخصص طراحی سایت در میان گذاشته و با اهمیت های طراحی سایت حقوقی ها و اقدامات بازاریابی دیجیتال نیز آشنا شوند.
ضرورت طراحی یک سایت با کیفیت و همچنین قیمت طراحی سایت وکالت برای بسیاری از وکلا باعث می شود آنها از خدمات مشاور طراحی سایت بهره گیری کنند. به واسطه استفاده از خدمات مشاور، آنها می توانند بهترین تصمیم گیری ممکن را برای طراحی سایت حرفهای وکالت خود گرفته و به علاوه در صورت نیاز به مشاوره در مورد خدماتی مانند سئو و یا بهینه سازی سایت خود نیز مشاوره های لازم را دریافت کنند.
بهینه سازی و سئو سایت وکالت
بهینه سازی و سئو سایت حقوقی به مانند تمامی سایت های دیگر یک امر ضروری است و باید به آن توجه ویژه کرد. اگر شما سایتی را به بهترین شکل طراحی کنید اما بهینه سازی و سئو سایت به درستی انجام نشود تمام هزینه هایی که برای راه اندازی سایت خود کرده اید بی نتیجه خواهد ماند.
سئو سایت به مجموعه فعالیت هایی گفته می شود که برای رسیدن به رتبه های برتر در موتورهای جستجو انجام می شود. با انجام این فعالیت ها سایت شما در نزدیک ترین جایگاه با مخاطبان قرار خواهد گرفت.
از این رو، یک سایت حقوقی باید با استفاده از روش های کلاه سفید و توسط یک تیم مجرب برای موتورهای جستجو بهینه شود. برخی از اقداماتی که در این بخش لازم است صورت گیرد به شرح زیر خلاصه می شوند:
- انجام تحقیق کلمات کلیدی
- تولید محتوای با کیفیت
- بهینه سازی تصاویر
- لینک سازی داخلی با کیفیت
- اقدامات سئو تکنیکال از قبیل افزایش سرعت، رسپانسیو کردن سایت و بهینه سازی کدها
- اقدامات سئو خارجی از قبیل ساخت بک لینک و فعالیت در شبکه های اجتماعی
برای بهینه سازی سایت حقوقی در موتورهای جستجو لازم است از کلمات کلیدی مرتبط با فعالیت های حقوقی در عناوین، سرفصل ها و محتوا، متا تگ ها و تصاویر استفاده شود. لازم به توضیح است قبل از این اقدامات، متخصص و مجموعه سئو بایستی لیستی از کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کارهای حقوقی را در فرایند تحقیق کلمات حقوقی استخراج کرده و سپس به ایجاد استراتژی های سئو سایت بپردازد.
روش های موثر سئو باعث افزایش ترافیک ارگانیک و بهبود رتبه بندی موتورهای جستجو می شود.
استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس در طراحی سایت حقوقی
وردپرس به عقیده بسیاری از کارشناسان حوزه وب و طراحی سایت، بهترین و کاربردی ترین سیستم مدیریت محتوا در دنیا محسوب می شود. در حال حاضر بالغ بر ۵۰ درصد کل سایت های موجود، توسط این پلتفرم راه اندازی و مدیریت می شوند.
این موضوع نشان می دهد که وردپرس توانسته است نیازهای کاربران را در زمینه طراحی و راه اندازی یک سایت با کیفیت و ارائه خدمات به آنها ارائه دهد.
یکی از قابلیت های اصلی و مهم سیستم مدیریت محتوای وردپرس، متن باز بودن آن است. این ویژگی باعث شده تا امکان تغییر و توسعه در این سیستم برقرار باشد و کاربران آن را با نیازهای خود منطبق کنند.
همانطور که اشاره شد سایت های زیادی توسط این سیستم مدیریت محتوا تا کنون طراحی شده اند که دسته سایت های شرکتی از این مورد هستند. طراحی سایت آموزشی، طراحی سایت حقوقی، طراحی سایت سالن های زیبایی بخشی از موارد متعدد این دسته هستند.
جمع بندی پایانی
با طراحی یک سایت وکالت و حقوقی کاربران و مخاطبان قادر خواهند بود که به صورت آنلاین از هر نقطه ای از کشور با مجموعه شما در ارتباط بوده و به رزومه شما دسترسی داشته باشند. امروزه مخاطبان قبل از اقدام به دریافت خدمات، ضمن بررسی رزومه و اقدامات انجام شده اعتماد لازم را کسب کرده سپس با شما ارتباط می گیرند. به همین دلیل لازم است که سایت طراحی شده شما جذابیت های لازم را داشته و با تولید محتوای با کیفیت، تمام خدماتی که انجام می دهید را به شکل مناسب و کاربر پسندی عرضه کند.
رعایت تمام این موارد بستگی به انتخاب شما و هزینه هایی که انجام می دهید دارد. بنابراین با ایجاد یک سایت با کیفیت و کاربر پسند، پیشرفت و رشد مجموعه خود را رقم زنید.
سؤالات متداول
۱- چرا به طراحی سایت حقوقی نیاز داریم؟
با پیشرفت های زیادی که در زمینه تکنولوژی و استفاده روز افزون از اینترنت بوجود آمده است، کسب و کارها نیز به سمت ارائه خدمات آنلاین به مخاطبان خود روی آوردهاند. بالطبع خدمات حقوقی و فعالیت های وکلا نیز از این قاعده مستثنی نیست.
۲-ویژگیهای طراحی سایت حقوقی خوب چیست؟
- برخورداری از یک پنل مدیریت ساده با تجربه کاربری راحت برای ویرایش اطلاعات
- داشتن مدیریت دسترسی برای کاربران
- داشتن سیستم مشاوره بر خط و آنلاین
- سیستم پرداخت آنلاین هزینه های مشاوره
- صفحه در باره ما و ارائه اطلاعات و رزومه وکلا
- طراحی قسمتی برای اخبار حقوقی
- طراحی وبلاگ برای ارسال مقالات حقوقی
- رزرو آنلاین نوبت های مشاوره
- سیستم عضویت موکلان
۳- طراحی سایت حقوقی را به که بسپاریم؟
طراحی سایت حقوقی، یکی از خدمات تخصصی است که باید توسط یک مجموعه با تجربه و متخصص صورت گیرد. در عین حال استفاده از خدمات یک مشاور طراحی سایت قبل از هر اقدامی ضروری به نظر می رسد. مجموعه آکادمی مرتضی واعظ عبایی با هدف خدمات رسانی به وکلا و تیم ها و مؤسسات حقوقی توانسته است رضایت کامل مشتریان خود را به صورت کامل جذب نماید و با ارائه مشاوره های قبل از راه اندازی سایت و پشتیبانی های حرفه ای بعد از راه اندازی خدمات قابل قبولی را به مشتریان محترم ارائه کند.
فرشادی پور
سلام. هزینه طراحی سایت وکالت بصورت خیلی ساده زمان تقریبی طراحی رو بفرمایین🙏
مرتضی واعظ عبایی
سلام و وقت بخیر
لطفا پکیج های طراحی سایت را در صفحه خدمات طراحی و راه اندازی سایت مطالعه بفرمایید.
elizavatta
Success starts with accurate information! Order data extraction and enhance your chances of growth.