طراحی سایت پزشکی(مزایا،هزینه ها، خدمات)+مشاوره

چرا و چگونه برای طراحی سایت پزشکی اقدام کنیم؟

حدود ۱۱ درصد از جستجوهای گوگل مستقیما با خدمات و مراقبت های پزشکی مرتبط است. اگر چه همه این جستجوها منجر به مراجعه به مطب پزشکان نمی شود و بسیاری از این جستجوها احتمالاً سؤالات ساده ای در مورد نحوه استفاده صحیح از داروها، انجام خدمات پزشکی در منزل و یا مراقبت های پزشکی است. اما این روند جستجوها بیان کننده این واقعیت است که بیماران احتمالی و سایر افرادی که به دنبال دریافت خدمات پزشکی مطلوب و مورد نیاز خود هستند می تواند در فضای آنلاین به شما دسترسی پیدا کرده و با شما ارتباط برقرار کنند.

به همین دلیل ضروری است که اگر خدماتی را در حوزه سلامت و پزشکی ارائه می دهید با طراحی یک وب سایت پزشکی تجربیات، خدمات و مزایای خود را به نمایش گذاشته تا اعتماد مخاطب مورد نظر را جلب کنید.

هر چند باید اشاره کرد پروسه طراحی یک سایت کار آسانی نیست و قبل از طراحی و راه اندازی یک سایت شما باید اهداف و انگیزه های خود را از آن مشخص کرده و تمام مراحل کار را بررسی کنید. ولی در این مقاله ما قصد داریم گوشه ای از نکات لازم را درباره طراحی سایت پزشکی بیان کنیم که رسیدن به اهداف مورد نظر را برای شما کمی راحت تر ­کند.

لازم است به یک نکته مهم در این خصوص نیز اشاره کنیم. اگر قصد راه اندازی یک سایت پزشکی را دارید توصیه می شود حتما از خدمات یک مشاور طراحی سایت در این مورد استفاده کنید.

در ادامه بیشتر راجع به یک سایت پزشکی و مزایا و نحوه طراحی آن صحبت خواهیم کرد و نکات لازم برای طراحی یک سایت پزشکی را آموزش خواهیم داد. پس تا انتها با ما همراه باشید تا این اطلاعات ارزشمند را از دست ندهید.

طراحی سایت پزشکی

طراحی سایت پزشکی 2

یک سایت پزشکی اغلب با هدف معرفی خدمات و فعالیت های پزشک یا گروهی از پزشکان، معرفی امکانات مجموعه های درمانی و مراقبتی و یا به منظور نوبت دهی برای مراجعه راحت تر به پزشکان طراحی می­ شود. این طراحی باعث شناخت بیشتر کاربران و بیماران از خدمات پزشکان و مجموعه های پزشکی شده و جنبه های اقتصادی و درآمد زایی نیز دارد.

امروزه با پیشرفت اینترنت و رشد کسب و کارهای آنلاین، افراد قبل از مراجعه به یک کسب و کار و دریافت خدمات سعی می کنند جستجوی آنلاینی را در مورد آن خدمات و افرادی که ارائه دهنده آن خدمات هستند انجام دهند. همین امر در مورد خدمات پزشکی و مراقبت های بهداشتی نیز صادق است. مطابق مطالعات انجام شده در حال حاضر چیزی نزدیک به ۶۹ درصد از بیماران و مراجعه کنندگان به مراکز بهداشتی از بررسی و جستجوهای آنلاین برای ارزیابی ارائه دهندگان خدمات پزشکی استفاده می کنند. همچنین بسیاری از آنها تمایل دارند وقت نوبت برای دریافت خدمات را به شکل آنلاین رزرو کنند.

از این جهت طراحی سایت پزشکی و معرفی و پرزنت خدمات در آن امروزه یک مزیت و برتری برای شما ایجاد می کند.  با یک طراحی سایت پزشکی، بازدیدکننده وب سایت بلافاصله متوجه می­شود که آیا شما یک پزشک متخصص قلب هستید و یا در زمینه عمومی تخصص دارید ؟ نحوه دسترسی به شما چگونه است؟چگونه می توانید وقت نوبت خود را طوری رزرو کند که کمترین دردسر را داشته باشد؟ پاسخ به همه این سؤالات با طراحی سایت حرفه ای و کاربرپسند امکان پذیر است.  

مزایای طراحی سایت پزشکی

هنگامی که مخاطبان و بیماران به دنبال دریافت خدمات پزشکی و پزشکان متخصص در فضای آنلاین هستند سایت شما می تواند بهترین معرف شما در محیط های آنلاین باشد. همانطور که اشاره کردیم امروزه اکثرمراجعه کنندگان به پزشکان و مراکز درمانی ترجیح می دهند ارائه دهندگان خدمات پزشکی و بهداشتی خود را از طریق جستج.های آنلاین پیدا کنند. در واقع، ۶۹ درصد از بیماران از بررسی های آنلاین به عنوان اولین قدم برای یافتن پزشک استفاده می کنند. همچنین ۹۳٪ از مردم تحت تأثیر اطلاعات یافت شده در اینترنت و فضای انلاین هستند.

علاوه بر این طراحی یک وبسایت پزشکی مزایای دیگری برای کسب و کارهای این حوزه دارد که در اینجا قصد داریم به آنها اشاره کنیم:

تقویت اعتماد و ایجاد اعتبار: طراحی سایت و ارائه تخصص ها و خدماتی که می توانید به مشتریان و مخاطبان خود ارائه دهید برای شما اعتبار ایجاد می کند. یک وب سایت حرفه ای که به زیبایی نیز طراحی شده است منعکس کننده اعتبار شماست و از این راه اعتماد مخاطبان و مراجعه کنندگان را نیز جلب می کند. طراحی سایت پزشکی اگر به درستی انجام شود می تواند برای بیماران نیز در دسترسی به خدمات یک آسودگی خاطر ایجاد کند.

یک ابزار بازاریابی قدرتمند و مؤثر هنگامی که شما یک طراحی سایت پزشکی خوب و حرفه ای داشته باشید، این سایت به عنوان یک ابزار بازاریابی بسیار قدرتمند برای شما و یا مرکز درمانی شما است. اکثر بیماران قبل از تماس با یک متخصص جستجوهای خود را در اینترنت انجام می دهند و از سایت ها بازدید می­کنند. بنابراین، طراحی سایت پزشکی می تواند ابزاری برای جذب آنها باشد.

مکانی برای ارائه آموزش های مفید: با استفاده از وب سایت خود، می ­توانید آموزش هایی در مورد اطلاعات پزشکی و نحوه استفاده از داروها و حتی درمان بیماری ها را با جزئیات کامل ارائه دهید. این اطلاعات در جذب مخاطب کمک زیادی می کند و به اشتراک گذاشتن تخصص و اطلاعات ارزشمند اعتماد و اطمینان مشتریان شما را به شما جذب می­ کند. اینگونه است که آنها شما را یک متخصص در زمینه مورد نظر می یابند.

ابزاری برای ارتباط: شاید هر مخاطب و یا بیمار نخواهد با تلفن مطب صحبت کند و در مورد نحوه نوبت دهی پرس و جو کند. بسیاری از افراد دوست دارند که تماس اولیه از طریق چت باشد و یا حتی نوبت دهی را آنلاین دریافت کنند. برخی از آنها نیز می­ خواهند قبل از مراجعه به مرکز درمانی یا مطب ابتدا وب سایت شما را مطالعه کنند. از این رو همیشه مطمئن شوید که تمام راه‌های دسترسی به شما موجود است.

چیدمان و ساختار طراحی سایت پزشکی چگونه است؟

طراحی سایت پزشکی 3

چیدمان و طراحی بخش ها و صفحات مختلف یک سایت پزشکی باید نشان دهنده و منتقل کننده اعتبار و تخصص شما به عنوان یک پزشک باشد. هر چند شما مجبور نیستید که تمام اطلاعات شخصی و جزئیات قانونی فعالیت خود را در این سایت به نمایش بگذارید ولی طراحی سایت پزشکی باید بتواند احتیاجات اصلی بیماران و مخاطبان شما را برطرف کند.

بیشتر مخاطبان سایت های پزشکی در مورد نحوه دسترسی و ساعات فعالیت مطب اطلاعات لازم را می خواهند. از این رو صفحه تماس در این سایت باید حتما به شکل دقیق و واضح برای همه کاربران درج شود. اطلاعات لازم در مورد مکان مطب، شماره های تماس، ساعات ملاقات پزشک با بیماران و نحوه نوبت دهی باید کاملا شفاف و در اختیار همه بازدید کنندگان سایت باشد. همچنین می توانید با درج یک نقشه، دسترسی آدرس مطب را برای کاربران ساده تر کنید.

صفحه در باره ما نیز از جمله صفحاتی است که در طراحی سایت پزشکی الزامی است. در این صفحه اطلاعاتی از خود و رزومه و تخصص های کسب شده و همچنین فعالیت های جاری را ذکر کنید.

وبلاگ از جمله اصلی ترین صفحات یک سایت پزشکی است. در وبلاگ شما باید به طور منظم محتواهایی را در مورد اطلاعات آموزشی و مطالب مفید و مورد نیاز کاربران و مخاطبان قرار دهید. دستور العمل های دارویی، نحوه درمان برخی از بیماری ها و راهنماهای مراقبتی و درمانی می تواند از جمله موضوعات ارزشمندی باشد که به اعتبار و تخصص شما کمک می کند.

صفحات فرعی نیز می تواند شامل صفحه خدماتی که توسط شما ارائه می شود نیز باشد. همچنین می توانید صفحه ای را در باره حضور خود در بخش های مختلف درمانی و بیمارستان ها طراحی کنید تا آن دسته از بیماران که مایل به ملاقات با شما در مراکز درمانی نیز هستند بتوانند اطلاعات لازم را بدست آورند.

صفحه سؤالات متداول و پاسخ های آنها نیز می تواند یکی از صفحات وبسایت پزشکی باشد. شما می توانید لیستی از سؤالات متداول بیماران به همراه جواب آنها را در سایت خود قرار دهید و با این کار هم به آنها کمک کرده و هم در وقت خود و بیماران صرفه جویی کنید.     

۴ ویژگی اصلی در طراحی سایت پزشکی

چیدمان بصری و گرافیکی جذاب: ظاهر و طرح کلی سایت اولین چیزی است که کاربران هنگام بازدید از صفحه اصلی شما به آن توجه می ­کنند. سایت شما به ظاهر و گرافیک حرفه ای نیاز دارد که به نوعی معرف برند شما باشد. جذابیت بصری سایت در درجه اول به دو عامل بستگی دارد. انتخاب­های طراحی (مانند پالت رنگ و طرح ­بندی) و تصاویر. سعی کنید در انتخاب رنگ ها و گرافیک دقت ویژه ای داشته باشید. استفاده از رنگ هایی با تم سبز رنگ می تواند نشان دهنده اعتبار و تخصص شما باشد و در عین حال یک حس خوب به بیماران بدهد.

در صورت امکان از قرار دادن عکاس های بی کیفیت پرهیز کنید و سعی کنید سایت خود را با تصاویر معتبر و حرفه ­ای پر کنید. علاوه بر این، ما همیشه توصیه می­کنیم که ویدیوهایی از خدمات خود و در صفحه اصلی سایت قرار دهید.

طراحی واکنشگرا و رسپانسیو: طراحی ریسپانسیو به طرح‌ بندی‌های از سایت اشاره دارد که با اندازه صفحه نمایش، پلتفرم و جهت‌ گیری کاربران سازگار است. این طراحی شامل سایت هایی می‌شود که دارای نسخه تلفن همراه هستند.

در نوامبر ۲۰۱۶، استفاده از اینترنت تلفن همراه برای اولین بار از مصرف دسکتاپ پیشی گرفت و امروزه بیشتر استفاده کنندگان از اینترنت و فضاهای آنلاین از دستگاه های تلقن همراه خود برای جستجو استفاده می کنند. با این اوصاف شکی نیست که طراحی یک سایت واکنشگرا که به خوبی در دستگاه های موبایلی به نمایش درآید در اولویت است.. اگر سایت شما به درستی در موبایل نمایش داده نشود از دید مخاطبان، تجربه کاربری مطلوبی نخواهد داشت.

بارگذاری سریع: بین سه تا چهار ثانیه، مدت زمانی بهینه ای است که وب سایت شما از نظر زمان بارگذاری باید طول بکشد. بیش از این زمان، ۲۵ درصد از بازدید کنندگان آن را رها می کنند. هر ثانیه از زمان بارگذاری، در هر سایت می تواند با ارزش باشد و بازخورد مثبت یا منفی را برای کاربران بوجود آورد. بنابراین طراحی یک سایت سریع امروزه یک ضرورت به حساب می آید.

سئو و بهینه بودن سایت برای موتورهای جستجو: امروزه به لطف پیشرفت اینترنت و فضاهای آنلاین جستجوهای گوگل نیز پیشرفته تر شده است و نیاز به ‌سایت ‌های سازگار با سئو الزامی تر از همیشه است. کیفیت و تنوع محتوا و اجرای فرآیندهای سئو بر روی آنها، لینک سازی، بهبود جنبه های فنی سایت از عواملی است که در تعیین عملکرد سایت شما در نتایج جستجو اهمیت دارد. جزئیات فنی در کدنویسی و طراحی ریسپانسیو، تصحیح صفحات ۴۰۴، بهبود سئو داخلی از جمله توضیحات متا، تگ‌های هد، متن جایگزین تصویر و ساختار URL و لینک سازی خارجی از جمله مواردی است که در فرایندهای سئو باید به آنها توجه کرد.

بنابراین اگر می خواهید سایتی داشته باشید که در موتورهای جستجو رتبه خوبی را کسب کند و بازدید کننده و مخاطب به آن جذب شود باید بعد از طراحی و راه اندازی آن به دنبال اجرای خدمات سئو سایت در آن باشید.

برای طراحی سایت پزشکی می توانید از وردپرس به عنوان سیستم مدیریت محتوا استفاده کنید. طراحی سایت وردپرسی بسیار ساده و راحت است و امکانات و مزایای خوبی دارد. همچنین قالب سایت های وردپرسی بهینه و واکنشگرا بوده و از سرعت بسیار خوبی نیز برخوردار است.

مجموعه مرتضی واعظ عبایی با تجربه ای که در اجرای خدمات سئو و طراحی سایت در بیش از صدها پروژه  وسایت در حوزه های مختلف از جمله خدمات پزشکی و درمانی دارد می تواند در این راه به شما کمک کند.

ماژول ها و ابزارهای مورد نیاز یک سایت پزشکی

طراحی سایت پزشکی 4

چت آنلاین: با راه اندازی امکان چت برای بیماران از یک سو اعتماد بیماران را جلب می کنید و سؤالات مورد نیاز آنها را به شکل آنلاین جواب می دهید. از سوی دیگر مخاطبان و بیمارانی که از شما راضی هستند تجربه خود را با بیمارانی که شناخت کافی از شما ندارند به اشتراک بگذارند. این بهترین تبلیغات برای شما محسوب می شود که به دنبال آن اعتبار شما را افزایش می دهد.

قابلیت رزرواسیون و تعیین وقت ویزیت: افزونه ها و ماژول های زیادی هستند که امکان رزرو نوبت را فراهم می آورند. این قابلیت یکی از نیازهای طراحی سایت پزشکی است که مورد درخواست بیماران زیادی است.

امکان پرداخت آنلاین حق ویزیت: ماژول ها و افزونه های ووکامرسی که مجهز به درگاه پرداخت هستند می توانند امکان پرداخت آنلاین حق ویزیت را برای بیماران فراهم کنند. این قابلیت نیز یکی از مواردی است که می تواند به بیماران کمک کند تا راحت تر بتوانند از خدمات پزشکان استفاده کنند.

نکات لازم در طراحی وبسایت پزشکی

در طراحی وب سایت پزشکی و خدمات مراقبتی در نظر گرفتن نکاتی می تواند به بهبود طراحی کمک کند. با هم برخی از آنها را در اینجا مرور می کنیم:

  • از روانشناسی رنگ ها در طراحی رنگ وبسایت و صفحات استفاده کنید.
  • در طراحی سایت پزشکی یک رابط کاربری عالی برای مخاطبان خلق کنید.
  • نظرات بیماران و مراجعه کنندگان قبلی را برای جذب اعتماد کاربران در سایت قرار دهید.
  • به افراد و کاربرانی که به دنبال خدمات پزشکی و مراقبت های درمانی هستند صراحتا بگویید چرا باید شما را انتخاب کنند.
  • هویت و اعتبار برند خود را با افراد و کاربران واقعی و مراجعه کنندگان، در عکس ها یا ویدیوها نمایش دهید.
  • اکانت ها و صفحات شبکه های اجتماعی خود را برای بررسی بیشتر کاربران حتما در سایت قرار دهید.
  • صفحات وبلاگ سایت را با دستورالعمل های آموزشی و محتواهایی در مورد اطلاعات داروها و نکات مفید بهداشتی غنی کنید. تجربه نشان داده است محتوای وبلاگ ها بیشترین تأثیر را در جذب مخاطب داشته است.  
  • سعی کنید برای نشان دادن اعتبار خود از حتما از اعداد در محتواها و سایت استفاده کنید
  • اطلاعات تماس و مسیریابی دفتر و محل فعالیت خود را براحتی در دسترس مخاطبان قرار دهید.
  • سعی کنید در صفحه اصلی سایت، ویدیویی از فعالیت های خود قرار دهید.
  • طراحی سایت پزشکی باید ساده بوده و تمام اطلاعات آن به راحتی در دسترس باشد. وقتی شخصی از وب سایت شما بازدید می­کند، تخصص شما باید بلافاصله مشخص شود.

اشتباهات رایج در طراحی سایت های پزشکی

طراحی سایت پزشکی5

هر چند اشتباهات رایج در طراحی اکثر سایت ها به شکل مشابهی وجود دارد و این اشتباهات ممکن است در طراحی سایت های خدماتی، گردشگری  یا حتی طراحی سایت آموزشی هم اتفاق بیفتد و فقط در طراحی سایت پزشکی نیست. در این قسمت سعی می کنیم به بررسی آن­ها بپردازیم.

  • استفاده ضعیف از تایپوگرافی: تایپوگرافی به سبک، اندازه و چینش متن در سایت اشاره دارد. استفاده نادرست از تایپوگرافی یکی از اشتباهات رایج در طراحی وب سایت های پزشکی است که می تواند سایت را غیرحرفه ای کرده و خواندن آن دشوار کند. برای جلوگیری از استفاده ضعیف از تایپوگرافی، از یک فونت ثابت و ترجیحا ساده در سراسر سایت استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که اندازه فونت در حدی است که به راحتی در همه دستگاه ها قابل خواندن باشد، و از سبک های پر رنگ برای تأکید بر محتوای مهم به میزان کم استفاده کنید.
  • عدم دسترسی: عدم دسترسی، یک اشتباه رایج در طراحی سایت ها خصوصا در طراحی سایت پزشکی و درمانی است که می تواند دسترسی و استفاده از وب سایت را برای کاربران دارای معلولیت دشوار یا غیرممکن کند. در دسترس بودن به شیوه ‌هایی از طراحی سایت اشاره دارد که اطمینان حاصل می ‌کند وب‌ سایت برای همه کاربران بدون توجه به توانایی‌های فیزیکی یا شناختی آنها قابل استفاده است. از این رو، به طور منظم دسترسی وب سایت خود را با استفاده از ابزارهای ارزیابی دسترس پذیری مانند WAVE یا ACchecker آزمایش کنید تا مطمئن شوید که استانداردها و دستورالعمل های دسترسی را رعایت می کند.
  • قرار دادن Call to action ضعیف: قرار دادن نامناسب Call to action یا همان تماس برای اقدام یک اشتباه رایج در طراحی وب سایت است که می تواند انجام اقدامات مورد نظر را برای کاربران دشوار کند. ثبت نام در خبرنامه، تماس با مطب و مرکز درمانی مورد نظرو رزرو نوبت از طریق CTA ایجاد می شود. این عناصر کاربران را به انجام یک اقدام خاص ترغیب می کنند.

آیا لازم است سایت پزشکی بروز رسانی شود؟

طراحی سایت پزشکی 22

اگر وب سایت پزشکی شما طراحی قدیمی دارد نیاز به طراحی مجدد آن دارید. از آنجایی که فضای آنلاین به کاربران اجازه می ­دهد تا به اطلاعات زیادی در مورد همه چیز دسترسی داشته باشند، بیماران هم گزینش بیشتری پیدا می کنند. آن­ها قبل از اینکه تصمیم بگیرند از چه کسی مشاوره پزشکی بگیرند و یا از خدمات او استفاده کنند، تمام اطلاعاتی را که می­ توانند به دست می آورند. سابقه حرفه ­ای پزشکان را بررسی می کنند و نظرات بیماران و مخاطبان قبلی و فعلی را می­خوانند.

بنابراین اگر طراحی سایت پزشکی شما غیر حرفه ­ای و غیر جذاب باشد، اعتبار خود را به عنوان یک متخصص از دست می ­دهید. از این جهت باید مجددا آن را طراحی و یا بروزرسانی کنید.

همچنین در مورد جذب مشتریان و مخاطبان باید بررسی کنید که آیا طراحی سایت پزشکی برای شما منجر به جذب مخاطبان جدید شده است؟ استفاده از برخی از ابزارها و ماژول ها و طراحی استراتژی ها می تواند به شما کمک کنند که مخاطب مناسب را پیدا کرده و او را به سمت خود جذب کنید.

طراحی سایت پزشکی و اقدامات پس از آن مانند افزایش سرعت، تولید محتوا و خدمات سئو سایت بسیار به شما کمک می کنند. اگر وب سایت شما قدیمی است، برخی مسائل مانند سرعت وب سایت، محتوای قدیمی و ناسازگاری برای استفاده از تلفن همراه می تواند شما را از دستیابی به مخاطبان هدف باز دارد که لازم است در این زمینه با یک مشاور دیجیتال مارکتینگ مشورت کرده و برای بروز رسانی و یا طراحی مجدد سایت اقدام کنید. 

هزینه طراحی سایت پزشکی چقدر است؟

هزینه طراحی یک سایت پزشکی به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. اگر به دنبال یک سایت حرفه ای و جذاب و امکانات کامل هستید باید آژانس های طراحی سایت حرفه ای را انتخاب کنید. این آژانس ها بنا به تیم متخصص و با تجربه ای که دارند قیمت های طراحی سایت متفاوتی را ارائه می دهند.

هزینه طراحی سایت پزشکی به امکاناتی که دارد، نوع طراحی سایت به صورت کدنویسی و یا وردپرسی، هزینه های تهیه هاست و دامنه، هزینه خرید گواهی SSl، کیفیت شرکت طراح سایت، میزان خدمات پشتیبانی سایت و طراحی گرافیکی آن بستگی دارد. یک سایت حرفه ای به شما کمک می کند تا مخاطب و مشتریان بیشتری را جذب کنید از این رو توصیه می کنیم با در نظر گرفتن تعرفه طراحی سایت به دنبال طراحی سایت رایگان و ارزان نباشید.

سؤالات متداول در مورد طراحی سایت پزشکی

۱- در طراحی سایت پزشکی به چه نکاتی توجه می شود؟

طراحی وبسایت پزشکی علاوه بر زیبایی بصری، باید دارای کارایی های لازم هم باشد. سایت پزشکی باید دارای قابلیت های جستجو و راحتی در گردش بین صفحات و دسترسی آسان به مطالب و مقالات پزشکی باشد. همچنین این سایت ها باید بارگذاری اطلاعات را به سرعت انجام دهند.
تلاش ما در روند طراحی سایت پزشکی به نحوی است که وب سایت طراحی شده برای شما به جز زیبایی، امنیت و سرعت، اطلاعات بسیار کاملی را در خصوص خدمات و اطلاعات پزشکی برند شما ارائه کند.

۲- طراحی سایت پزشکی چقدر زمان می برد؟

طراحی سایت پزشکی 70

با توجه به توضیحاتی که در بالا اشاره شد متوجه شدیم که طراحی سایت به اشکال مختلفی وجود دارد که زمان طراحی هر یک بسته به نوع و امکاناتی که باید طراحی و برنامه نویسی شوند، متفاوت خواهد بود.

در اینترنت ۳۵% از کل سایت های موجود با وردپرس طراحی شده اند و طبق آمار جالبی که ارائه شده هر روز هم بصورت میانگین بیش از ۶۰۰ سایت جدید با این CMS طراحی و عرضه می گردند. طراحی سایت پزشکی با سیستم وردپرس و یک قالب آماده به زمانی در حدود ۲۰ تا ۳۰ روز کاری نیاز دارد.

اما در صورتی که بخواهید یک سایت کاملا اختصاصی داشته باشید این امر نیاز به برنامه نویسی و یک CMS اختصاصی و منحصر به فرد است. برای طراحی سایت های پزشکی در این حالت زمانی بین ۴۰ تا ۶۰ روز کاری صرف خواهد شد. این مقدار بستگی به امکاناتی که اشاره شد نیر دارد و با توجه به آن ها کم و زیاد می شود.

امتیاز شما به این مقاله

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۶ رای
نوشته های مرتبط
2 دیدگاه
شکری

سلام. برای طراحی مجدد سایت پزشکی و اضافه کردن تعدادی ابزار چقدر باید هزینه کنم؟

مرتضی واعظ عبایی

سلام جناب شکری عزیز
برای طراحی مجدد سایت قبل از همه چیز باید از خدمات مشاوره طراحی سایت استفاده کنید تا با بررسی و تحلیل دقیق کسب و کار شما نیازهای طراحی سایت مشخص گردد. لطفا درخواست مشاوره طراحی سایت را در صفحه مورد نظر ثبت کرده تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *