طراحی سایت با وردپرس (آموزش کامل رایگان)

یکی از دغدغه های کسب و کارها در دوران حاضر داشتن یک وبسایت زیبا و کاربر پسند است. اما مهم ترین چالش بعد از احساس نیاز به داشتن وبسایت نحوه طراحی و راه اندازی آن است. برای اکثر افرادی که می خواهند یک وبسایت را برای کسب و کار خود راه اندازی کنند این سؤال بوجود می آید که طراحی سایت را با برنامه نویسی اختصاصی انجام دهیم یا با سیستم های مدیرت محتوا مثل وردپرس.

طراحی سایت با وردپرس علاوه بر مزایای که دارد بسیار راحت و آسان است. شما می توانید با هزینه ای کمتر نسبت به سیستم های مدیریت محتوا اختصاصی، سایت خود را به بهترین شکل ممکن طراحی کنید.

ما در این مقاله، طراحی سایت با وردپرس و مزایای آن را برایتان آموزش خواهیم داد تا کسب‌ و کار خود را در فضای آنلاین به خوبی معرفی کنید و آن را به راحتی توسعه دهید.

وردپرس چیست؟

برای طراحی و راه اندازی یک سایت پلتفرم‌ های زیادی وجود دارند که می‌ توانید از آنها استفاده کنید. به این پلتفرم ها، سیستم‌ های مدیریت محتوا (CMS) گفته می‌شود. در حقیقت ایده طراحی CMS این بوده است که ابزارهایی با کاربرد آسان در اختیار شما قرار دهد تا بتوانید محتوای سایت خود را بدون دانش کدنویسی ویرایش کنید.

وردپرس یکی از آن سیستم های مدیریت محتواست. وردپرس wordpress یک سیستم مدیریت محتوای متن باز است که با طراحی فوق العاده ای که دارد برای افرادی مناسب است که هیچ تجربه ای از کدنویسی ندارند و می خواهند وبسایت و یا وبلاگ بسازند. وردپرس رایگان است و هر کسی می تواند آن را به راحتی نصب کرده و  استفاده کند.

 این پلتفرم در آغاز یک سیستم برای وبلاگ نویسی بود اما به تدریج به سیستم مدیریت محتوا تبدیل شد.

زبان برنامه نویسی وردپرس php است و با استفاده های از پلاگین یا افزونه های متنوعی که دارد توانسته است نیاز های مشتریان و کاربران را تا حدود بسیار زیاری برطرف کند. شما با استفاده از وردپرس می توانید انواع سایت های فروشگاهی، آموزشی، خبری، شرکتی و صدها نوع سایت دیگر را طراحی کنید.

از آنجا که کاربرد اولیه وردپرس در طراحی وبلاگ بوده است بسیاری از خصوصیت های اولیه این سیستم همچون تمایز بین صفحات نوشته و برگه ها، ایجاد آسان برچسب ها و دسته بندی ها و استفاده از نظرات کاربران برای انتشار یک محتوای عالی و بی نقص همچنان حرف اول را می زند.

مزایای طراحی سایت با وردپرس چیست؟

طراحی سایت با وردپرس (آموزش کامل رایگان)2

وردپرس یکی از محبوبترین CMS ها یا سیستم های مدیریت محتواست. در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد از وبسایت های موجود در اینترنت با وردپرس طراحی شده است. در حقیقت می توان گفت سیستم مدیریت محتوای وردپرس یک سوم اینترنت را پوشش داده است.

وردپرس ابزارهای بسیار متنوع و کاربری برای راه‌ اندازی سایت در اختیار شما قرار می‌ دهد تا بتوانید محتوای سایت خود را بدون هیچ گونه دانش کد نویسی ایجاد و ویرایش کنید.

با توجه به پلاگین ها و ابزارهای قدرتمند وردپرسی مانند افزونه ووکامرس و قالب های وردپرسی متنوع و کاربردی، طراحی و ساخت وبسایت های شرکتی و فروشگاهی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس بسیار آسان و مقرون به صرفه می باشد.

همچنین با دسترسی به پلاگین های رایگان و کاربردی و ساختار بهینه قالب های وردپرسی، امکان طراحی سایت با وردپرس و بهبود سئو سایت و کسب رتبه بالا در موتور جستجوی گوگل راحت تر از همیشه امکان پذیر است.

مزایای دیگر وردپرس به شکل زیر قابل توضیح است:

۱- وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز است. این بدان معنی است که هر کسی می تواند کد های اصلی و یا سورس کدها را تغییر دهد و سیستم را برای خود اختصاصی کند. به همین دلیل این سیستم به طور مداوم توسط کاربران و شرکت های طراح توسعه داده می‌شود؛ بدون آنکه مالکیت خاصی را در اختیار افراد قرار دهد.

۲- وردپرس برای افراد تازه کار بسیار راحت و آسان است. اصولا انگیزه اصلی طراحی سایت با وردپرس به همین منظور بوده است تا افرادی که دانشی در زمینه علوم کامپیوتری ندارند نیز بتوانند از آن استفاده کنند.

۳- وردپرس بسیار ایمن است. نصب افزونه های امنیتی قوی می تواند سایت شما را از حملات هکرها و آسیب رساندن به محتواها جلوگیری کند.

۴- وردپرس موبایل فرندلی است. این بدان معنا است که شما می توانید سایت های واکنشگرا طراحی کنید به نوعی که در تمام دستگاه های موبایل به راحتی قابل مشاهده باشد.

۵- وردپرس تمام محتواها را پشتیبانی می کند. شما می توانید محتوای متنی، عکس های با کیفیت و انواع ویدئو را در سایت خود قرار دهید تا کاربران از آنها استفاده کنند. 

۶- سایت هایی که با وردپرس طراحی می شوند سئو و بهینه سازی شده هستند. این یعنی الگوریتم های موتورهای جستجو براحتی می توانند آنها را رتبه بندی کرده و به کاربران نمایش دهند. 

چه سایت هایی می توانند با وردپرس طراحی شوند؟

وردپرس یک سیستم محتوای قدرتمند است که در سال های اخیر انتخاب بسیاری از کسب و کارها برای طراحی سایت بوده است. اگر فکر می کنید که وردپرس فقط برای وبلاگ نویسی است کاملا در اشتباهید. طراحی سایت با وردپرس تنها برای سایت های وبلاگ نویسی نیست.

 امروزه وردپرس به لطف افزونه ها و قالب های متنوعی که دارد می تواند در طراحی سایت های مختلفی چون سایت شرکتی، فروشگاهی، صنعتی، خدماتی، گردشگری، خبری، پزشکی و… استفاده شود. همچنین وردپرس در طراحی سایت حقوقی و پزشکی نیز قابلیت های زیادی را از خود ارائه می دهد.

با گسترش کسب و کارهای آنلاین، فروشگاه‌های اینترنتی  رشد بی سابقه ای در سال های اخیر داشته اند. تغییر عادات خرید مخاطبان، همه گیری ویروس کرونا، امنیت و راحتی استفاده از خریدهای اینترنتی به این رشد فزاینده دامن زده است. وردپرس با افزونه‌های مخصوصی که برای این سایت ها ارائه می دهد انتخاب خیلی از کسب و کارها جهت طراحی یک سایت فروشگاهی است.

راحتی طراحی سایت با وردپرس همچنین باعث شده است بسیاری از سایت های شخصی و آموزشی در دوران اخیر با این سیستم طراحی شوند. وردپرس امکانات خوبی برای ارائه رزومه و نمونه کار، ایجاد فایل های آموزشی و تصویری و محتواهای کتاب های الکترونیکی دارد.

افزونه وردپرس چیست؟

افزونه های وردپرسی ابزارهایی هستند که امکانات و ویژگی های خاصی را به سایت اضافه می کنند. ویژگی مهمی که سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارد بهره گیری از هزاران افزونه رایگان است که در مخزن وردپرس موجود است.

مثلا در یک سایت فروشگاهی افزونه ای به نام ووکامرس این قابلیت را دارد که یک سایت معمولی را به فروشگاه آنلاین تبدیل می کند.

افزونه ها در زمینه های مختلف به سایت کمک می کنند. افزونه و پلاگین های امنیتی، افزونه سئو، افزونه های تولید محتوا و … افزونه هایی هستند که هر کدام امکانات خاصی را برای یک سایت فراهم می کنند و در طراحی سایت با وردپرس می توان از امکانات آنها اسفاده خوبی کرد. 

برای ساخت یک وبسایت وردپرسی به چه چیزهایی نیاز داریم؟

طراحی سایت با وردپرس (آموزش کامل رایگان)3

 آموزش طراحی سایت با وردپرس این امکان را به شما می دهد تا بتوانید براحتی برای ساخت یک وبسایت وردپرسی برای کسب و کار خود اقدام کنید. راه اندازی یک وبسایت در فضای آنلاین کسب و کار شما را از رقبا جلو می اندازد. با این توضیحات، یکی از مهم ترین نکاتی که دانستن آن لازم است مراحل طراحی سایت وردپرسی می باشد که در این جا برای شما ارائه شده است. 

برای راه اندازی و طراحی سایت با وردپرس، قبل از هر اقدامی به دامنه و هاست نیاز دارید.

در میان مراحل طراحی سایت با وردپرس، انتخاب نام سایت یکی از بخش‌های مهمی است که معمولا کمتر به آن دقت و توجه می‌شود. چرا که باید اسمی را برای وبسایت خود انتخاب کنید تا مشتریان و کاربران مورد هدف شما براحتی بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند. همچنین نام وب سایت را بر اساس نام سازمان و کسب و کار خود یا عنوانی که با عنوان جایگاهی دارید، قرار دهید.

پس از آن که یک آدرس برای سایت خود انتخاب و ثبت کردید، هر کاربری که اسم وبسایت شما را بداند و آن را در مرورگر خود تایپ کند می‌تواند سایت را مشاهده کند. ما به این اسم در حوزه وب،‌ اصطلاحا دامنه، یا دامین (Domain Name) می‌گوییم.

قیمت دامنه های مختلف با پسوند آنها مشخص می شود. هرکدام از پسوندهای دامنه ‌برای کاربردهای خاصی مورد استفاده است. پسوندهای {ir.}{com.}{net.}{org.}{info.}{co.} در ایران بیشتر مرسوم و مورد استفاده بوده و سایت های زیادی از آنها بهره می گیرند. شما برای طراحی سایت خود می توانید از هر کدام آنها استفاده کرده و با خرید اشتراک آنرا به نام خود ثبت کنید.

پس از ثبت دامنه برای وب‌سایت، شما نیاز به یک فضا برای ذخیره سازی اطلاعات و فایل‌های مربوط به وبسایت وردپرسی دارید. این فضا اصطلاحا هاست یا هاستینگ نامیده می شود.

توصیه می شود پیش از آنکه خرید هاست را انجام دهید حتما ویژگی‌های یک هاست مناسب را به خوبی بشناسید. چرا که تهیه یک هاست وردپرسی مناسب یکی از مهم ‌ترین کارهای پیش از شروع طراحی سایت با وردپرس است.

به این نکته دقت کنید که هاستی برای وردپرس مناسب است که از یک کنترل پنل مناسب و راحت برخوردار باشد تا با استفاده از آن بتوانید محیط کاربری خود را مدیریت کنید.

امروزه انواع کنترل پنل‌هایی همچون پلسک، سی پنل، دایرکت ادمین، کولوکسو و… موجود هستند که هر کدام بنا بر نیاز شما قابل انتخاب هستند. در این بین دو کنترل پنل سی پنل و دایرکت ادمین در بین کاربران از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند که هر یک از آنها می توانند نیاز شما را برطرف نمایند.

اگر دانش زیادی در زمینه انتخاب هاست خوب و مناسب برای طراحی سایت با وردپرس ندارید پیشنهاد می شود حتما از یک مشاور طراحی سایت برای این منظور استفاده کنید.

قیمت طراحی سایت با وردپرس چقدر است؟

طراحی سایت با وردپرس (آموزش کامل رایگان)4

برای طراحی سایت با وردپرس شما پلن ها و گزینه های مختلفی پیش رو دارید. اما گر قصد راه اندازی یک وبسایت با طراحی خاص دارید طبیعتا هزینه بیشتری برای شما خواهد داشت. همچنین اگر مایل به انجام کار با هزینه های پایین هستید، استفاده از یک طراحی آماده و یا قالب های پیشنهادی می‌تواند برای شما مناسب باشد.

در اینجا باید ذکر کنیم که طراحی سایت با وردپرس گزینه بسیار بهتری از طراحی و ساخت سایت رایگان با استفاده از سایت سازهای گوگل است.

برای راه اندازی سایت شما به دامنه و هاست نیز نیاز دارید.

دامنه همان آدرس سایت و هاست فضای ذخیره سازی فایل ها در سایت است. هزینه ثبت دامنه ir پایین و هزینه ثبت دامنه com مقداری بالاتر است. هزینه هاست معمولا بر اساس منابع، سرعت سایت، امکانات، مکان سرور ها و … تعیین می شود. به طور میانگین هزینه هاست معمولی برای یک ماه حداقل ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار تومان است.

قیمت طراحی سایت با وردپرس نیز بر اساس نوع وبسایتی که نیاز دارید و همچنین امکانات و پشتیبانی های آن متفاوت خواهد بود. بر اساس امکانات سایت مورد نظر، شرکت های طراحی سایت هزینه های متفاوتی را بابت قیمت طراحی سایت از مشتریان دریافت خواهند کرد.

از آنجایی که سیستم مدیریت محتوا وردپرس یک CMS اوپن سورس یا متن باز است، معمولا طراحی این نوع سایت ها، قیمت کمتری نسبت به قیمت طراحی سایت اختصاصی دارد.

به همین دلیل است که بسیاری از افراد، نام طراحی سایت ارزان را برای طراحی سایت با وردپرس را انتخاب می‌کنند. 

به طور کلی هزینه ساخت سایت وردپرس به حجم دیتا و پیچیدگی وبسایت، افزونه ها و قابلیت های موردنیاز، استفاده از قالب های آماده یا شخصی سازی شده و مواردی از این جنس بستگی دارد.

آموزش قدم به قدم طراحی سایت با وردپرس

نصب وردپرس و آشنایی با پنل پیشخوان وردپرس

بعد از انتخاب و خرید دامنه و هاست از یک شرکت سرویس دهنده معتبر و با کیفیت، باید سیستم مدیریت محتوای وردپرس را در هاست خود نصب کرده و شروع به طراحی سایت با وردپرس کنید. در هاست‌ های وردپرسی ما با دو نوع پنل مدیریت مواجه هستیم. برخی از کنترل پنل ها از نوع cpanel  هستند و برخی دیگر از نوع direct admin.

بعد از نصب وردپرس بر روی یکی از انواع هاست های گفته شده باید وارد پنل پیشخوان خود شوید. برای این منظور آدرس زیر را در مرورگر خود وارد کنید:

www.yourdomain.com/wp-admin

*  به جای عبارتyourdomain.com آدرس سایت خود را وارد کنید.

بعد از وارد کردن آدرس بالا شما وارد صفحه‌ای مانند شکل زیر خواهید شد.

طراحی سایت با وردپرس (آموزش کامل رایگان)5

در این صفحه باید نام کاربری و رمز عبوری که هنگام نصب وردپرس بر روی هاست خود انتخاب کرده‌اید را وارد کنید. تا وارد محیط پیشخوان وردپرس شوید.

مطابق شکل زیر، بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود وارد پنلی به نام پیشخوان وردپرس خواهید شد.

طراحی سایت با وردپرس (آموزش کامل رایگان)6

تنظیمات اولیه پیشخوان وردپرس

۱- تنظیم پیوندهای یکتا

پیوندهای یکتا ساختار آدرس‌ های صفحات سایت یا همان URL ‌ها را در سایت شما تعریف می ‌کنند. بهینه ‌ترین و بهترین حالت از لحاظ موتورهای جستجو برای پیوندهای یکتا گزینه “نام نوشته” است. برای انتخاب این حالت باید مطابق شکل زیر، به قسمت تنظیمات بخش پیوندهای یکتا رفته و گزینه “نام نوشته” را انتخاب کنید.

طراحی سایت با وردپرس (آموزش کامل رایگان)7

۲- ایندکس کردن سایت یا نمایش در موتورهای جستجو

برای اینکه کاربران بتوانند سایت شما را در نتایج گوگل پیدا کنند باید ربات های گوگل صفحات سایت شما را ایندکس کنند. این کار برای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوی گوگل یا همان سئو نیز لازم است.

برای دادن این اجازه مطابق شکل زیر در پیشخوان وردپرس به قسمت تنظیمات و بخش خواندن رفته و اطمینان حاصل کنید که تیک گزینه “نمایش در موتورهای جستجو” نخورده باشد. اگر این گزینه را تیک بزنید، سایت شما در نتایج موتورهای جستجو نمایش داده نخواهد شد.

طراحی سایت با وردپرس (آموزش کامل رایگان)8

۳- عنوان سایت و معرفی کوتاه در باره فعالیت سایت

مطابق شکل زیر، برای انجام این کار به قسمت تنظیمات بروید و در بخش عمومی، در قسمت‌های عنوان سایت و معرفی کوتاه، اطلاعات خواسته شده را وارد کنید.طراحی سایت با وردپرس (آموزش کامل رایگان)9

۴- فعال کردن نظرات کاربران در طراحی سایت با وردپرس

اگر می‌ خواهید کاربران بتوانند نظراتشان را در مورد محتواهای سایت به اشتراک بگذارند می توانید در بخش تنظیمات گفتگو این امر را مدیریت کنید. در زمان طراحی سایت با وردپرس برای تنظیم کردن بخش نظرات وبسایت وردپرسی مطابق شکل زیر، به بخش گفت ‌و گو در پیشخوان وردپرس بروید. در آنجا می‌توانید فعال یا غیر فعال بودن نظرات کاربران را تنظیم کنید و موارد دیگری که می خواهید را هم اعمال کنید.

طراحی سایت با وردپرس (آموزش کامل رایگان)10

انتخاب قالب سایت وردپرسی

قالب‌های وردپرس قالب‌هایی هستند که به‌ صورت حرفه‌ای طراحی شده‌اند که می ‌توانید با نصب آنها بر روی وبسایت خود ظاهر آن را مطابق نظر خود تغییر دهید.

شما می توانید این قالب ها را به سرعت نصب کنید و در صورت نیاز در آینده آنها را تغییر دهید. در انتخاب قالب سایت خود نهایت دقت را بکنید. زیرا طراحی وب سایت شما باید بر اساس هدف کسب و کار شما باشد و قالب مورد نظر در این قضیه نقش بسزایی دارد. یک وبسایت فروش محصولات، یک وبلاگ، یک سایت شرکتی آنلاین، یک وب سایت ساده شخصی هر کدام ظاهر و قالب متفاوت با دیگری دارد که باید از هم متمایز شوند.

برخی از شرکت های طراحی قالب های وردپرس، با توسعه و بومی سازی قالب ها اقدام به فروش قالب های زیبا و متناسب با کسب و کار شما می کنند که می توانید این قاب ها را از آنها خریداری کنید.

بعد از انتخاب قالب به قسمت نمایش در پیشخوان وردپرس خود بروید و در بخش پوسته، دکمه افزودن را بزنید. مطابق شکل زیر در این قسمت می ‌توانید بر روی دکمه بارگذاری پوسته، پوسته مورد نظر را انتخاب کنید. سپس فایل  zip قالب خود را در سایت بارگذاری کنید و بعد گزینه نصب و فعال سازی را بزنید.

طراحی سایت با وردپرس (آموزش کامل رایگان)11

انتخاب افزونه های مورد نیاز برای طراحی سایت با وردپرس

افزونه یا پلاگین نام ابزارهایی است که در طراحی سایت با وردپرس استفاده می‌ کنید تا قابلیت‌های وردپرس را بیشتر کنید و امکان سفارشی سایت برای شما بیشتر شود. افزونه ها به شما کمک می کنند تا بدون دانش کدنویسی، ویژگی های باکیفیتی را در سایت ایجاد کنید.

فرم های تماس، گالری عکس، اسلایدرهای زیبا و خیلی از موارد دیگر با کمک همین افزونه های وردپرس ساخته می شوند.

شما می توانید با کلیک بر روی صفحه افزونه ها، افزونه های دلخواه خود را از داشبورد وردپرس خود نصب کنید. در حال حاضر بیش از ۵۹۰۰۰ افزونه رایگان برای وردپرس موجود است. افزونه های پولی نیز وجود دارند که توسط وب سایت ها و توسعه دهندگان این افزونه ها فروخته می شوند.

در اینجا برخی از افزونه های ضروری که باید آنها را در طراحی سایت با وردپرس در نظر بگیرید آورده شده است. نکته مهم این است که همه این افزونه ها رایگان هستند.

  • Yoast SEO: افزونه سئو و بهینه سازی است که به شما کمک می کند تا فرایند بهینه سازی سایت را برای الگوریتم ها و موتورهای جستجو انجام دهید و سایت خود را به طور کلی در دسترس موتورهای جستجو قرار دهید. هر چند این افزونه تقریبا بیشتر فرایندها را بطور مقدماتی انجام می دهد ولی قطعا شما نیاز به یک فرایند حرفه ای در سئو دارید که یا باید از یک متخصص سئو استفاده کنید و یا با دریافت آموزش های لازم خود به این کار اهتمام ورزید. همچنین می توانید از وبلاگ سایت مرتضی واعظ عبایی آموزش بهینه سازی سایت فروشگاهی را که یک راهنمای جامع است دنبال کرده و آموزش های لازم را فرا بگیرید.
  • Google Analytics: افزون های برای تجزیه و تحلیل های آماری و ترافیک وبسایت است.
  • Wordfence Security: امنیت سایت وردپرس شما را بهبود می بخشد.
  • UpdraftPlus: پشتیبان گیری خودکار از وب سایت شما انجام می دهد.
  • Wp rocket: افزونه بهینه سازی سرعت سایت است که با راهکارهای منحصر به فرد سرعت سایت های وردگپرسی را افزایش می دهد.
  • WPForms: به شما امکان می دهد فرم های تماس تعاملی را به وب سایت خود اضافه کنید تا کاربران بتوانند از آنها برای ارتباط مستقیم با شما استفاده کنند.

هر چند این موارد ممکن است حداقل افزونه های مورد نیاز برای طراحی سایت با وردپرس باشند می توانید به این لیست افزونه های وردپرسی دیگری، بسته به نیاز خود اضافه کنید.

طراحی سایت با وردپرس (آموزش کامل رایگان)12

تولید محتوا برای صفحات اصلی سایت وردپرسی

برای طراحی سایت با وردپرس به تولید محتوا نیاز داریم. وردپرس دارای دو نوع محتوای پیش فرض به نام نوشته و برگه است. نوشته ها یا همان پست های وبلاگ بخشی از عملکرد وبلاگ نویسی هستند و به ترتیب زمانی معکوس ظاهر می شوند (موارد جدیدتر ابتدا نمایش داده می شوند).

از سوی دیگر، برگه ها به‌ عنوان محتوایی از نوع ثابت هستند. صفحه در باره ما، صفحه تماس با ما، صفحه فرود سفارشی و غیره از این نوع هستند.

برای ایجاد یک برگه در وردپرس، به قسمت برگه‌ ها در پیشخوان رفته و بر روی گزینه “افزودن جدید” کلیک نمایید. بعد از انجام این کار با صفحه مطابق شکل زیر روبه رو خواهید شد. توجه داشته باشید که ویرایشگر پیش فرض وردپرس ، ویرایشگر گوتنبرگ بوده و برای داشتن ویرایشگر به صورت تصویر زیر باید افزونه ویرایشگر کلاسیک را نصب کنید.

ابتدا باید یک عنوان برای برگه خود ارائه دهید. پس از آن، می‌توانید محتوا را در ویرایشگر متن زیر اضافه کنید. می توانید متن، تصاویر، ویدئو، صدا و جدول را به برگه خود اضافه کنید. پس از افزودن محتوا به صفحه خود، می توانید روی دکمه انتشار کلیک کنید تا آن برگه را در سایت بصورت آنلاین منتشر کنید.

شما می توانید با اضافه کردن صفحات بیشتر برای بخش های مختلف وب سایت، این روند را تکرار کنید.

طراحی سایت با وردپرس (آموزش کامل رایگان)13

تولید محتوا برای پست های وبلاگ سایت وردپرس

به ‌طور پیش‌ فرض، وردپرس پست‌های وبلاگ شما را در صفحه اول سایت نشان می‌دهد. شما می توانید آن را تغییر دهید و هر صفحه ایستا را به عنوان صفحه اصلی وبسایت در نظر بگیرید. همچنین می توانید یک صفحه جداگانه برای وبلاگ خود ایجاد کنید تا پست های اخیر خود را نشان دهید. از طرف دیگر، می توانید یک سایت بدون هیچ بخش وبلاگ ایجاد کنید.

طراحی سایت با وردپرس (آموزش کامل رایگان)14

ساخت یک وبلاگ یکی از مؤثرترین راه‌ های افزایش ترافیک وبسایت است. آمارها نشان ‌می‌دهد که وبلاگ‌ ها ابزاری برتر برای بازاریابی آنلاین هستند. چرا که ۵۵٪ از بازاریابان می‌گویند که وبلاگ‌ نویسی بهترین و مهم ‌ترین اولویت بازاریابی است.

برای ایجاد نوشته خود به قسمت نوشته ‌ها در پیشخوان وردپرس رفته و روی گزینه “افزودن جدید” کلیک کنید. مطابق شکل زیر، روند ایجاد یک نوشته جدید دقیقا همانند ایجاد یک صفحه است که در بخش قبل به شما آموزش دادیم. یکی از مهمترین تفاوت‌ های نوشته و برگه در این است که نوشته‌ها دارای برچسب و دسته بندی بوده اما در برگه چنین نیست.

پس از پایان نوشتن نوشته خود روی دکمه “انتشار” کلیک کنید.

همانطور که اشاره شد برای تنظیم صفحه ای به عنوان وبلاگ باید از قسمت تنظیمات بخش خواندن را در داشبورد مدیریت وردپرس خود باز کنید. شما می توانید وبلاگ خود را روی صفحه اول سایت و یا برگه خاصی که قبلا با نام وبلاگ ایجاد کرده اید انتخاب کنید.

طراحی سایت با وردپرس (آموزش کامل رایگان)15

ساخت فهرست ناوبری وبسایت وردپرسی

فهرست ‌ها لیست برگه‌ هایی هستند که شما قبلا ایجاد کرده‌اید تا کاربر بتواند به آنها دسترسی سریع‌ تری داشته باشد. این بخش از سایت از نظر سئو اهمیت بالایی دارد و مهم ‌ترین صفحات سایت از قبیل دسته بندی محصولات، برگه‌ هایی مانند برگه‌ های در باره ما یا تماس با ما در بخش فهرست قرار می ‌گیرند.

برای ساخت فهرست در هنگام طراحی سایت با وردپرس به قسمت نمایش در پیشخوان وردپرس رفته و در بخش فهرست‌ها، نام فهرست خود را وارد کرده و دکمه ایجاد فهرست را بزنید.

بعد از ایجاد فهرست سایت، حال باید برگه‌های سایت را به فهرست بیافزایید. برای این منظور برگه ‌هایی که در بخش ‌های قبلی آن‌ها را ساخته‌ اید، انتخاب کرده (در سمت راست صفحه) و دکمه افزودن به فهرست را بزنید.

مطابق شکل زیر بعد از اضافه کردن برگه ‌ها به فهرست مکان نمایش برگه را در قسمت تنظیمات فهرست اضافه کنید. سپس دکمه ذخیره فهرست را بزنید. شما در این صفحه می ‌توانید با کشیدن و رها کردن برگه‌ها، ترتیب قرارگیری آنها در فهرست سایت را تغییر دهید.

طراحی سایت با وردپرس (آموزش کامل رایگان)16

طراحی سایت با وردپرس در کمتر از یک ساعت

 یکی از مهم ‌ترین فاکتورهای موفقیت هر کسب‌ و کاری، داشتن یک وبسایت زیبا و کاربر پسند است. سیستم های زیادی برای مدیریت محتوا وجود دارند که وردپرس یکی از آنهاست. وردپرس را می توان بهترین سایت ساز و سیستم‌ مدیریت محتوای جهان دانست.

زبان برنامه نویسی وردپرس PHP است که به دلیل نصب افزونه های دلخواه می تواند طراحی سایت با وردپرس را برای شما آسان کند. امروزه شما می توانید در کمتر از یک ساعت یک سایت  را برای کسب و کار خود راه اندازی کنید و از امکانات آن استفاده کنید. 

 

امتیاز شما به این مقاله

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۹ رای
نوشته های مرتبط
4 دیدگاه
موسوی نیا

سلام برای ایجاد وبلاگ در سایت باید صفحه دلخواه را به نام وبلاگ درست کنیم یا باید از قبل به شکل اتوماتیک صفحه را ایجاد کنیم ؟!

مرتضی واعظ عبایی

سلام جناب موسوی نیا و تشکر از همراهی شما
اگر منظور از ایجاد وبلاگ در هنگام طراحی سایت با وردپرس همان راه اندازی صفحات نوشته ها است سیستم وردپرس به صورت خودکار این کار را انجام می دهد. فقط گزینه ای برای نمایش نوشته ها در صفحه اصلی سایت داریم که می توانید آنرا تغییر دهید. سپاس

ساسان بهمنی

قالب مناسب وردپرس برای سایت شرکتی چیه؟

مرتضی واعظ عبایی

سلام و وقت بخیر جناب بهمنی
هر قالب امکانات و ویژگی های منحصر به خود را دارد و باید ببینید برای کسب و کار شما و برند شما مناسب است یا خیر؟ از قالب های معروف شرکتی می توان به قالب آسترا اشاره کنیم که امکانات خوبی دارد.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *