صفر تا ۱۰۰ تبلیغات کلیکی را آموزش ببینید

معرفی انواع تبلیغات کلیکی و کارکردهای آنها

با فراگیر شدن اینترنت و گسترش فضاهای آنلاین در میان کاربران، بازاریابی تبلیغات آنلاین با استفاده از کانال های دیجیتال مارکتینگ گسترس بیشتری پیدا کرده است. در واقع دیجیتال مارکتینگ فرصت خوبی را به کسب و کارها ارائه داده است که بتوانند از روش‌های مختلف برای تبلیغات آنلاین استفاده کنند.

یکی از مدل های تبلیغات آنلاین، تبلیغات کلیکی یا همان پرداخت به‌ ازای هر کلیک است. تبلیغات کلیکی یا PPC (Pay-Per-Click) شکلی از تبلیغات آنلاین است که در آن شما به ازای هر کلیکی که بر روی تبلیغ انجام می شود باید هزینه ای را پرداخت ‌کنید.

تبلیغات به ازای هر کلیک راهکاری اقتصادی برای بحث تبلیغات هدفمند محسوب می شود. کسب و کارهای نوپایی که در ابتدای فعالیت تبلیغات خود هستند می توانند با استفاده از این ابزار تبلیغات خود را در سایت های پربازدید وصفحات نتایج جستجو (مثل گوگل)، نمایش دهند و ترافیک خوبی را به ‌سایت خود وارد کنند. وبلاگ نویسان و بازاریابان نیز معمولا از PPC برای اجرای تبلیغات نمایشی در سایت‌ها استفاده می کنند.

با توجه به این توضیحات سؤالات مهمی در ذهن شما پدید می آید که روش صحیح تبلیغات کلیکی در سایت‌های پربازدید چیست؟ یا این که اصولا این مدل از تبلیغات چه مزایا و معایبی برای کسب و کار ما دارد؟

در این محتوا قصد داریم ضمن بررسی تعاریف و اهمیت های تبلیغات به ازای هر کلیک، مزایا و معایب و ساز و کارهای یک تبلیغ هدفمند را برای شما بررسی کنیم. خوشحال می شویم که ما را تا انتها همراهی کنید.

تبلیغات کلیکی یا PPC چیست؟

تبلیغات کلیکی 3

تبلیغات کلیکی (Pay Per Click) یک مدل از تبلیغات آنلاین است که در آن، فرد یا مجموعه تبلیغ کننده هر بار که کاربری روی لینک تبلیغات آنلاین یک کلیک می کند، باید هزینه ای را به ناشر تبلیغ پرداخت ‌کند.

در تبلیغات پرداخت به ازای هر کلیک، تبلیغ کننده فقط زمانی می تواند هزینه دریافت کند که کاربر واقعا روی تبلیغ مورد نظر کلیک کند. از این جهت است که نام “پرداخت به ازای هر کلیک” را بر روی این مدل از تبلیغات قرار داده اند. البته ذکر یک نکته در این قسمت لازم است که قرار نیست هر کلیکی یک فروش برای کسب و کار شما ایجاد کند و شما باید نرخ بازگشت هزینه تبلیغات و عملکرد آن را در کنار سایر فاکتورها، معیار سنجش بازدهی تبلیغات به ازای هر کلیک قرار دهید.

اگرچه انواع مختلفی از تبلیغات به ازای هر کلیک وجود دارد، اما رایج ترین آن، تبلیغات جستجوی پولی است. اگر تا به حال به علامت تبلیغ که در کنار نتایج جستجو در گوگل و سایر موتورهای جستجو ظاهر می ‌شوند دقت کرده باشید، این لینک ها همان تبلیغات جستجوی پولی یا PPC هستند.

سایر اشکال تبلیغات PPC شامل تبلیغات نمایشی ( تبلیغات بنری) و بازاریابی مجدد است که در ادامه به طور مفصل به همه آنها می پردازیم.

انواع تبلیغات کلیکی

 تبلیغات کلیکی در یک دسته بندی کلی به دو دسته زیر تقسیم می‌شوند.

 تبلیغات کلیکی در موتور جستجوی گوگل

تبلیغات در گوگل یا Google Ads، یکی از روش‌های محبوب تبلیغات کلیکی برای اکثر کسب و کارهای آنلاین به شمار می آید. به دلیل این که حجم زیادی از جستجوها در گوگل رخ می‌دهد کسب و کارها می‌توانند در نتایج موتور جستجو به تبلیغ کالا و خدمات خود پرداخته و در نگاه مخاطب به خوبی دیده شوند.

دلیل اصلی محبوبیت این روش تبلیغی این است که ترافیک حاصل از این روش تبلیغی اگر چه با نتایج ترافیک ارگانیک تفاوت دارند و برای آن‌ها هزینه پرداخت شده است ولی در نظر کاربران فرق زیادی با ترافیک ارگانیک ندارد و کاربری که به جستجوی محصول و خدماتی می پردازد اولین چیزی که برایش مهم است این است که به رفع نیازهای خود بپردازد.

تبلیغات کلیکی 4

همانطور که اشاره کردیم  نتایج تبلیغات پولی در صفحه نتایج جستجوی گوگل با علامت “Ad” نمایش داده می شوند.

تبلیغات گوگل انواع مختلفی را شامل می شو‌د که هر کدام اهداف خاصی را دنبال می کنند.

  • تبلیغات جستجوی پولی (Search Ads): این نوع از تبلیغات کلیکی که در نتایج جستجوی گوگل نمایش داده می ‌شوند زمانی ظاهر می‌شوند که کاربر کلمات کلیدی مورد نظر خود را آنلاین جستجو می‌کنند. این امر به خصوص زمانی که جستجوها مرتبط با خرید  محصولات و خدمات باشند پر رنگ تر می شود. مثلا کاربری که در جستجوی خرید گوشی است و یا به جستجوی خدمات محلی (تعمیرات کولر در منطقه خود است) می تواند با نتایج تبلیغات پرداخت به ازای هر کلیک مواجه شود.
  • تبلیغات خرید (Shopping Ads):این مدل از تبلیغات گوگل به صورت یک پکیج خرید محصول در نتایج جستجوی گوگل نمایش داده ‌شده اند و شامل تصویر محصول، قیمت و سایر اطلاعات مهم از آن است.
  • تبلیغات ویدئویی (Video Ads):این تبلیغات در پلتفرم‌های آنلاین ویدئو محور مانند یوتیوب نمایش داده می شوند و برای کسب و کار شما این امکان را فراهم می کند تا تبلیغات خود را به شکل ویدئویی به مخاطب هدف خود انتقال دهید.
  • تبلیغات گوگل دیسکاور (Discovery Ads): این تبلیغات در فید اپلیکیشن گوگل، جی‌میل و یا یوتیوب نمایش داده می ‌شود و این شرایط را فراهم می کند تا تبلیغات خود را به کاربرانی بر اساس علایق و سلیقه های شخصی آنها نمایش دهید.
  • تبلیغات خدمات محلی (Local Services Ads): این شکل از تبلیغات گوگل برای کسب ‌و کارهای محلی طراحی شده و به کاربرانی که به دنبال دریافت خدمات محلی نزدیک به خود هستند کمک می کند.

تبلیغات کلیکی نمایشی در سایت‌ها

این مدل از تبلیغات کلیکی به صورت تبلیغات گرافیکی، ویدئو، پست‌های پولی در شبکه های اجتماعی و سایر سایت‌های تبلیغاتی نمایش داده می شوند. نمایش تبلیغات شما می تواند به صورت بنر (عکس های ثابت یا تصاویر متحرک) در پلتفرم‌های تبلیغی یا سایت‌های ناشری که به عنوان رسانه امکان نمایش تبلیغات در آنها وجود دارد منتشر ‌شود.

دسترسی به مخاطبان گسترده که البته ممکن است تمام آنها هدفمند نباشند، برند سازی، جذب مشتریان جدید و افزایش فروش و درآمد بخشی از مزایای تبلیغات کلیکی در سایت‌های پربازدید است.

اما تبلیغات در سایت ها انواع مختلفی دارد که در زیر به آنها اشاره می کنیم.

  • تبلیغات بنری: این نوع تبلیغات به صورت عکس های تصویری و انیمیشن در صفحات مختلف سایت های تبلیغات کننده نمایش داده می شوند و یکی از رایج ترین روش‌های تبلیغات کلیکی در سایت های پر مخاطب است. سایت های خبری، سایت موضوعی و برخی از سایت های جامع می توانند برای این مدل از تبلیغات انتخاب شوند.
  • تبلیغات ویدئویی: محتوای تبلیغاتی در قالب ویدئو می تواند به شکل جذاب و تعاملی به مخاطبان منتقل شود. ویدئو مارکتینگ امروزه یکی از کانال های مؤثر در اقدامات دیجیتال مارکتینگ است.
  • تبلیغات همسان: تبلیغات همسان از نظر محتوایی و قالب تبلیغاتی مرتبط با محتوای صفحه و رسانه مورد نظر است و به دلیل همین شباهت کاربر متوجه تبلیغاتی بودن آن نمی‌شود و بر روی آن کلیک می‌کند.
  •  رپورتاژ آگهی: در این روش، یک مقاله با هدف تولید محتوای تبلیغاتی در سایت هدفی منتشر می ‌شود. این نوع از تبلیغات به صورت طبیعی باید با محتوای سایت منتشر کننده همخوانی داشته باشد.
  • تبلیغات پوش نوتیفیکیشن: این نوع تبلیغات به صورت اعلانی و در شکل یک پنجره و یا پاپ آپ در سایت ها و یا مرورگر کاربران نمایش داده می شود.
  • ریتارگتینگ محصول: تبلیغات ریتارگتینگ محصول به معنای نمایش تبلیغات محصولات و خدمات به کاربرانی است که در موارد قبلی به آن محصول خاص علاقه ای نشان داده‌اند. مثلا اگر کاربری از صفحه محصولی در یک سایت فروشگاهی بازدید کرده باشد، تبلیغات مرتبط با آن محصول خاص و مورد علاقه وی در سایت‌های دیگری که کاربر از آنها بازدید می کند نیز به او نمایش داده می شود. تبلیغات ریتارگتینگ محصول یکی از بهترین تبلیغات است که اثر بخشی خوبی در مخاطب دارد و سایت های فروش آنلاین از آن استفاده می کنند.

تبلیغات کلیکی (PPC) چگونه عمل می کند؟

تبلیغات کلیکی که در نتایج یک موتور جستجو ظاهر می شوند و یا در یک سایت به نمایش گذاشته می شوند، صرفا نباید هزینه بیشتری داشته باشد تا تبلیغ کننده مطمئن شود که تبلیغش برجسته ‌تر از رقبایش است.

در حقیقت مدل پرداخت به ازای هر کلیک بر پایه کلمات کلیدی مورد جستجوی کاربران بسته می شود. به طور مثال، در نتایج گوگل تبلیغات تنها زمانی ظاهر می شوند که کاربری کلمه کلیدی مرتبط با محصول یا خدماتی که تبلیغ می‌شود را جستجو کند.

به همین دلیل، کسب و کارهایی که تبلیغات پرداخت به ازای هر کلیک را انتخاب می کنند، کلمات کلیدی پر سودی را که بیشترین جستجو برای محصولات یا خدماتشان دارند را بر اساس فرایند تحقیق کلمات کلیدی انتخاب می کنند. در واقع، تبلیغات بر روی این گونه کلمات کلیدی می تواند منجر به تعداد کلیک بیشتر کاربران و افزایش فروش و کسب سود بیشتر برای آنها شود.

مدل تبلیغات جستجوی پولی با تبلیغات بنری و نمایشی در نمایش تبلیغ و هزینه های آن تفاوت دارد. در این روش که مانند یک سیستم حراج تبلیغات است پیشنهاد های قیمت برای تبلیغات ارائه می شود. این بدان معناست که تبلیغ‌ کنندگان باید روی عباراتی که می‌خواهند تبلیغات خود را نمایش دهند، پیشنهاد قیمت بدهند. این عبارات همان کلمات کلیدی هستند.

در لحظه‌ای که کاربری عبارت جستجوی خود را ارسال می کند گوگل محاسبات الگوریتمی پیچیده‌ای را انجام می‌ دهد که مزایده تبلیغات بر اساس آن محاسبه می‌شود. این محاسبات تعیین می‌کند که کدام تبلیغات، به چه ترتیبی و توسط کدام تبلیغ کننده نمایش داده شوند.

چرا باید از تبلیغات کلیکی استفاده کنیم؟

تبلیغات کلیکی یک تبلیغات نتیجه ‌محور است این بدان معنی است که شما در قبال دریافت نتیجه (کلیک کاربران) هزینه تبلیغ را می پردازید و صرفاً نمایش آن تبلیغ برای تبلیغ کننده سودی ندارد. این موضوع باعث می‌شود بحث برند سازی برای کسب و کار شما رایگان باشد و مثل تبلیغات آفلاین که شما باید هزینه های زیادی در اول کار بپردازید نیست.

اما استفاده از تبلیغات کلیکی مزایای دیگری نیز دارد که در این قسمت بنا داریم به آنها بپردازیم.

امکان پیگیری نتایج تبلیغات کلیکی

تبلیغات کلیکی 1

در این مدل تبلیغاتی شما به راحتی می ‌توانید به کمک گزارش‌هایی که دریافت می کنید اثر بخشی تبلیغات خود را بررسی نمایید. بررسی نتایج تبلیغات کلیکی در پلتفرم‌های تبلیغاتی، به تفکیک تبلیغ، سایت سایت ارائه دهنده یا کلید واژه مورد نظر در اختیار شما قرار دارد.

هدف گیری مخاطبان هدف

به کمک تبلیغات کلیکی قادر هستید محتوای تبلیغاتی خود را به مخاطبان هدف کسب و کار خود نمایش دهید و استراتژی های بهتری را برای کسب و کار خود ایجاد کنید. در این روش تبلیغاتی، شما فاکتورهای مختلفی از جمله جنسیت، علاقه ‌مندی مخاطب، زمان نمایش تبلیغ حتی موقعیت مکانی را می توانید تعیین کنید.

امکان ایجاد ترافیک برای سایت

در تبلیغات کلیکی، کاربر به راحتی و تنها با یک کلیک به سایت شما هدایت می شود و می توانید ترافیک مناسبی را از طریق تبلیغات به ازای هر کلیک دریافت کنید.

مقرون به‌ صرفه و اقتصادی

روش تبلیغات کلیکی از آنجایی که براساس تعداد کلیک‌ها هزینه ها را محاسبه می کند اولا ریسک کمتری برای شما دارد و شما اطمینان دارید که به ازای کلیکی که دریافت می کنید پرداخت می کنید. ثانیا در این روش بودجه بندی و صرف هزینه تبلیغات با شماست. مثلا ممکن است با توجه به بودجه ای که هزینه کردید و نتایج تبلیغات تصمیم بگیرید کمپین تبلیغاتی خود را در دوره ای متوقف کنید یا بر عکس بر اساس نتیجه ای که دریافت کردید بودجه تبلیغات را بیشتر کنید.

تبلیغات به ازای هر کلیک مکمل اقدامات سئو سایت است

تبلیغات به ازای هر کلیک می تواند به عنوان تکمیل کننده اقدامات سئو سایت مورد استفاده قرار گیرد. همانطور که می دانیم استراتژی های سئو بر دریافت ترافیک ارگانیک از موتورهای جستجو تمرکز دارد در حالی که تبلیغات برروی هر کلیک می‌ تواند به عنوان مکملی برای اقدامات سئو و تقویت کننده ترافیک سایت در نظر گرفته شود.

کسب نتایج سریع در کوتاه مدت

تبلیغات PPC می ‌تواند در فاصله کوتاهی ترافیک را به سایت هدایت کند، در حالی که اقدامات سئو برای اثر گذاری در نتایج به زمان بالایی نیاز دارند. پلتفرم‌ های تبلیغ کننده همزمان با عقد قرارداد تبلیغات را تأیید کرده و بلافاصله نمایش تبلیغات را شروع می کنند. همزمان با شروع تبلیغات، شما می توانید ترافیک حاصل از آن را در مدت زمان کوتاهی دریافت کنید. 

معایب استفاده از تبلیغات کلیکی

تبلیغات کلیکی 5

با وجود همه مزیت هایی که برای تبلیغات به ازای هر کلیک بیان کردیم، این روش تبلیغاتی نیز مانند سایر تبلیغات دیگر دارای برخی معایب منحصر به خود است. هر چند تبلیغات PPC روشی مقرون به صرفه و قابل اندازه گیری برای دستیابی به مخاطب هدف است اما معایبی دارد که نمی تواند از کنار آن به سادگی عبور کرد. در ادامه به برخی از مهم ترین معایبی که تبلیغات PPC خصوصا در کشور ما دارد اشاره می کنیم.

محدودیت‌های پلتفرم های تبلیغات PPC

پلتفرم‌های تبلیغات PPC مانند گوگل دارای قوانین و مقررات خاصی هستند که معمولا محدودیت هایی را برای کسب ‌و کارها ایجاد می کند. همچنین تعداد این پلتفرم ها کم است و اکثرا قوانین مخصوص به خود را دارند. بسیاری از این پلتفرم ها مانند اینستاگرام و یوتیوب و حتی خود گوگل در کشور ما تحریم هستند که این موضوع تبلیغات کسب و کارهای ایرانی را در این سایت ها غیر ممکن ساخته است. 

احتمال کلیک‌های تقلبی و سهوی

در بسیاری از موارد افراد یا ربات‌های اینترنتی ممکن است به صورت خودکار روی لینک تبلیغاتی شما کلیک کنند و این کار هزینه تبلیغات شما را افزایش می دهد. در بسیاری از موارد نیز کاربرانی که اصلا به دنبال تبلیغ مورد نظر نیستند سهوا با کلیک بر روی آن باعث می شوند نتیجه مطلوب از این مدل تبلیغ برای شما حاصل نشود.

رقابت شدید در کلمات کلیدی و موضوعات پر طرفدار

به دلیل رقابت بالایی که در برخی از حوزه ها وجود دارد کلمات کلیدی آن حوزه معمولا پر طرفدار محسوب شده و این کار هزینه هر کلیک را بالا می برد. همچنین برای این که موقعیت و جایگاه تبلیغ در نتایج جستجو حفظ گردد نیاز است دائما کمپین‌ تبلیغاتی بهینه سازی شود.

دریافت کلیک زیاد ولی نرخ تبدیل پایین

دریافت کلیک در بسیاری از موارد به این معنی نیست ترافیکی که برای شما ایجاد شده است حتما منجر به خرید از کسب و کار شود. تبلیغات PPC به دلیل هدف قرار دادن طیف وسیعی از مخاطبان که همه آنها لزوما مشتریان هدف نیستند می تواند باعث هدر رفت بودجه تبلیغات شود.

مدل‌های پرداخت به ازای کلیک کدامند؟

تبلیغات کلیکی 7

پرداخت هزینه تبلیغات کلیکی معمولا بر اساس مدل پرداخت بر اساس نرخ ثابت یا مدل مبتنی بر پیشنهاد تعیین می شود که به توضیح هر یک می پردازیم.

مدل نرخ ثابت

در مدل پرداخت با نرخ ثابت، درخواست کننده تبلیغ باید به ازای هر کلیک، هزینه ثابتی را به منتشر کننده تبلیغ پرداخت ‌کند. تبلیغ کنندگان نرخ های مختلف PPC را که برای درج در قسمت های مختلف سایت است را به شما ارائه می دهند. نکته مهمی که در اینجا باید به یاد داشته باشید این است که در قراردادهای بلندمدت یا با ارزش بالا، به احتمال زیاد قیمت ثابت، قابل توافق است و ناشر آن را پایین می آورد.

مدل مبتنی بر پیشنهاد

در مدل مبتنی بر پیشنهاد یا همان حراجی، تبلیغ کننده ها حداکثر مبلغی که حاضرند برای یک مکان یا جایگاه تبلیغاتی بپردازد، پیشنهاد می دهند. ناشر تبلیغ نیز با استفاده از ابزارهای خودکار یا الگوریتم های خود، سیستم حراجی را مدیریت می کند. در این مدل، برنده حراجی و پیشنهاد بر اساس رتبه و نه کل مبلغ پول پیشنهاد شده تعیین می شود. این رتبه و جایگاه، هم مبلغ پیشنهاد شده و هم کیفیت محتوای ارائه شده توسط یک تبلیغ را در نظر می گیرد. با این توصیف باید بدانید که ارتباط محتوای تبلیغاتی به اندازه مبلغ پیشنهادی مهم است.

چگونه تبلیغات کلیکی خود را بهینه سازی کنیم؟

هنگام برنامه ریزی یک کمپین PPC، چند مرحله کلیدی و اساسی را باید در نظر داشته باشید :

  • مخاطب هدف خود را تعریف کنید: پرسونای افرادی را که لازم است با تبلیغات PPC به آنها دسترسی پیدا کنید از جمله سن، جنسیت، موقعیت مکانی، سلیقه ها و موارد دیگر را کاملا مشخص کنید.
  • اهداف خود را به شکل واضح تعیین کنید: باید دقیقا مشخص کنید که با راه اندازی کمپین PPC خود می خواهید به چه اهدافی برسید. آیا به دنبال افزایش ترافیک ‌سایت هستید یا افزایش فروش سایت را ترجیح می دهید؟
  • تحقیق کلمات کلیدی را کامل کنید: از ابزارهای جستجو و تحقیق کلمات کلیدی برای شناسایی کلید واژه ها و عبارات هایی مرتبط با تبلیغی که مخاطب هدف شما جستجو می کند استفاده کنید و آنها را در محتوای متنی که قرار است تبلیغ شود قرار دهید.
  • یک محتوای تبلیغاتی جذاب تولید کنید: عناوین و توضیحات جذابی برای محتوای تبلیغات PPC خود بنویسید که کاربر را برای کلیک روی لینک یا تبلیغ شما ترغیب کند.
  • یک پلتفرم‌ تبلیغاتی مناسب با کسب و کار خود را انتخاب کنید: برای درج در یک بستر مناسب، تصمیم بگیرید که کدام پلتفرم‌ها برای تبلیغات شما مناسب تر هستند؟. گوگل ادز، فیسبوک و اینستاگرام و یا سایت های تبلیغاتی.
  • بودجه لازم را تعیین کنید: برای کمپین تبلیغاتی خود هزینه مورد نظر را تعیین کنید و به شکل دقیقی تا انتهای تبلیغات آن را مدیریت کنید.
  • کمپین تبلیغاتی خود را نظارت و بهینه سازی کنید: بطور دائم عملکرد تبلیغات خود را پیگیری کنید و در صورت نیاز نسبت به بهینه سازی کمپین و دستیابی به اهداف مورد نظر اقدام کنید.
  • قالب تبلیغاتی مناسب خود را انتخاب کنید: قالب‌های تبلیغاتی مختلف (مانند متن، تصویر و ویدیو) را بررسی و با اهداف‌ خود انطباق دهید تا ببینید کدام یک برای کمپین تبلیغات PPC شما بهتر عمل می کند.

بهترین سایت های تبلیغات کلیکی در ایران

پس از ارائه اصول و کلیاتی از بحث تبلیغات PPC شاید به دنبال آن باشید که بهترین سایت ها برای تبلیغات کسب و کار خود را پیدا کنید. در حال حاضر که شما این مقاله را مطالعه می کنید بیش از ده سایت و پلتفرم آنلاین برای تبلیغات پرداخت به ازای هر کلیک وجود دارند که شما می توانید از برای اجرای کمپین های تبلیغاتی خود از آنها بهره بگیرید.

هر چند تعداد این سایت ها روز به روز بیشتر می شود ولی معمولا تعداد خاصی از این سایت های مشهور به عنوان بهترین و کارآمدترین سایت ها و پلتفرم های تبلیغاتی شناخته می شوند.

برای انتخاب بهترین سایت تبلیغات کلیکی می توانید چند گزینه را در نظر بگیرید. ورودی و ترافیکی که از این سایت ها ایجاد می شود یکی از معیارهای انتخاب شماست. همچنین در بحث هزینه ها اگر با بودجه ای که برای تبلیغات خود در نظر می گیرید مشکلی ندارید انتخاب سایت های شناخته تری که معمولا هزینه های بالاتری دارند برای شما مناسب تر است.

برای انتخاب بهترین سایت در زمینه تبلیغات، باید نرخ بازگشت سرمایه خود را نیز در نظر بگیرید. تطابق اهداف کسب و کار با نتایجی که از تبلیغات در پلتفرم خاصی حاصل می شود نیز گزینه دیگری است که باید در نظر گرفته شود. 

در حال حاضر بهترین پلتفرم‌های تبلیغاتی کلیکی در ایران عبارت‌اند از:

  • صبا ویژن
  • تپسل
  • سنجاق
  • یکتا نت
  • مدیا اد
  • کاپریلا

نتیجه گیری پایانی

بازاریابی PPC یا پرداخت به ازای هر کلیک یک مدل از تبلیغات آنلاین است که در آن تبلیغ کنندگان فقط زمانی که کاربری روی تبلیغاتشان کلیک می‌کند، به ناشر تبلیغات هزینه می‌دهند. PPC بیشتر توسط موتورهای جستجو مانند گوگل ادز و در پلتفرم‌های مختلف شبکه ‌های اجتماعی، از جمله فیس‌بوک، اینستاگرام و توئیتر استفاده می‌شود.

هر کسب و کار می‌ تواند با توجه به بودجه ای که دارد، اهداف و پلتفرم مناسب کسب و کار خود تبلیغات کلیکی را برای افزایش ترافیک سایت، افزایش آگاهی از برند و افزایش فروش استفاده کند.

 از آنجا که بحث تبلیغات نیاز به تجربه و تخصص دارد برای بهره گیری از بهترین نتیجه می باید با کمک مشاورین تبلیغات و بازاریابی دیجیتال نسبت به بهینه کردن کمپین‌ های خود اقدام کنید.

امتیاز شما به این مقاله

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای
مرتضی واعظ عبایی
مرتضی واعظ عبایی

من مرتضی واعظ عبایی هستم مشاور و مجری پروژه های دیجیتال مارکتینگ و سئو. نزدیک به چهار سال به عنوان مشاور و مجری پروژه های سئو و طراحی سایت فعالیت دارم و با تأسیس یک آکادمی در حوزه دیجیتال مارکتینگ مشغول فعالیت های آموزشی هستم.

نوشته های مرتبط
5 دیدگاه
علی

سلام. به نظر شما استفاده از تبلیغات کلیکی مؤثر تره یا یک تبلیغ دائم و یا ریپورتاژ؟

مرتضی واعظ عبایی

سلام و ارادت جناب علی
همانطور که در متن محتوا توضیح داده شد اینکه کدام شیوه از تبلیغات را بر گزینیم بستگی به نوع کسب و کار و مدت زمان راه اندازی استارتاپ دارد. معمولا استارتاپ های نوپا ترجیح می دهند در شروع کار از تبلیغات کلیکی استفاده کنند و هزینه های خود را پایین بیاورند.

Philanthropy_haEl

that is a good content which published in the advertising filed

Wellerapaw

عالی بود

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *